H Birkin Bag της Kim Kardashian γέμισε με ζωγραφιές της North και εεεμ… μήπως μας θυμίζει κάτι αυτό;

Πόσο πρωτότυπη είναι η τσάντα της Kim;
H Birkin Bag της Kim Kardashian γέμισε με ζωγραφιές της North και εεεμ… μήπως μας θυμίζει κάτι αυτό;



Μετά από ανακοίνωση της ότι το δώρο γενεθλίων από την κόρη της, North, δεν ήταν άλλη από μία Hermes τσάντα –αυτό το νήπιο έχει πολύ ακριβά γούστα- η Kim Kardashian έβγαλε την τσάντα της για μία πρώτη βόλτα χτες στο Los Angeles.

Η τσάντα είναι ένα έργο τέχνης ενός νηπίου –φαίνεται και το μπογιατισμένο χεράκι της North- και πριν πεις «awwww» για το πόσο cute είναι το γεγονός ότι η Kardashian άφησε την κόρη της να διαλύσει μία τσάντα που κοστίζει όσο 4 μισθοί, να σε ενημερώσουμε ότι το project δεν είναι κάτι καινούριο.

Πιστοί στην pop κουλτούρα εδώ στο #FollowMe, θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι ένα παρόμοιο έργο τέχνης είχαμε δει στον πρώτο κύκλο του «Carrie Diaries», την σειρά που περιέγραφε την εφηβική ζωή της Carrie Bradshaw. Στην σειρά η έφηβη Carrie λέρωσε κατά λάθος την τσάντας της με μανό και επειδή η τσάντα είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για αυτήν, απλά την πασάλειψε ολόκληρη με κάθε χρωματική απόχρωση όζας, δημιουργώντας ένα έργο τέχνης.

Η Kim μπορεί να παρουσιάζει στις δηλώσεις της, την κόρη σας καλλιτέχνη αλλά εμείς ξέρουμε από πού εμπνεύστηκε ο Kanye την ιδέα και βασικά σε αυτό το σημείο ήρθε η ώρα να σου δώσουμε μία σημαντική συμβουλή: Αν σε καλέσει ποτέ στο σπίτι της η Kim –ποτέ δεν ξέρεις- την τσάντα σου να την έχεις σφιχτά πάνω σου, μην πάρει η North θάρρος και την περάσει για τελάρο ζωγραφικής.