Πάσχα 2016 : Βάλε κόκκινο την Ανάσταση, δεν είναι κλισέ!

Γιατί απλά το κόκκινο δεν υπήρξε ποτέ, μα ποτέ κλισέ..!
Πάσχα 2016 : Βάλε κόκκινο την Ανάσταση, δεν είναι κλισέ!



Τα έχουμε πει και τα εχούμε ξαναπεί για το κόκκινο, είναι το πιο θηλυκό χρώμα, όταν το φοράμε νιώθουμε και είμαστε θηλυκά! Από όπου και αν το πάρουμε το κόκκινο είναι το αγαπημένο μας χρώμα..Στα πάντα, φούστες, φορέματα, παντελόνια ακόμα και κραγιόν, το κόκκινο είναι το σήμα κατατεθέν του sex appeal μας.

Ας το πάρουμε λίγο πιο συγκεκριμένα τώρα, Ανάσταση και κόκκινο χρώμα, δεν είναι καθόλου κλισέ, άλλωστε το κόκκινο μην ξεχνάμε είναι το χρώμα της γιορτής πέραν των άλλων.Φόρεσε το σε φόρεμα, mini, midi ή ακόμα και maxi, αλλά και σε playsuit ή bodysuit,έτσι θα είσαι σε γιορτινό mood και σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση, προσωπικά εγώ θα το προτιμήσω και θα επιλέξω μακρυμάνικο playsuit, και δεν θα νιώθω καθόλου κοινότυπη..

Γιατί το κόκκινο είναι έμπνευση, ένα είδος ψυχανάλυσης, σου ανεβάζει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση, για αυτό  προτίμησε το, γενικά, όχι απαραίτητα για μια συγκεκριμένη μέρα..

Βρήκαμε τα πιο θηλυκά κόκκινα που κύκλοφορούν στην αγορά , επέλεξε ένα από αυτά και βάλτο σήμερα στο γιορτινό τραπέζι, γιατί το κόκκινο δεν ήταν ποτέ κλισέ! Δες την gallery..

Συνδύασε το κόκκινο με nude φάκελο, για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα εδω!