Κορμάκια 2016 : Βλέπεις παντού κορμάκια; Είναι τάση και ήρθε η στιγμή να την δοκιμάσεις

Ακολουθεί ρεπορταζ αγοράς για να πειστείς...
Κορμάκια 2016 : Βλέπεις παντού κορμάκια; Είναι τάση και ήρθε η στιγμή να την δοκιμάσεις



Ήδη από τον χειμώνα τα έχεις δει παντού! Φυσικά μιλάμε για τα κορμάκια, τα οποία έκαναν δυναμική εμφάνιση την δεκαετία του 90' και τώρα πάλι είναι έτοιμα να εισχωρήσουν τόσο στη ντουλάπα σου όσο και στο καθημερινό σου look. Ότι σωματότυπο και αν έχεις, ότι στιλ και αν ακολουθείς, μια είναι η συμβουλή μας, δοκίμασε το πιο θηλυκό trend και κάνε την διαφορά.

Γνωστές celebrities και διάσημες fashion bloggers, δεν αποχωρίζονται στιγμή τα κορμάκια τους, αφού μπορούν με μεγάλη ευκολία να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και με μια αλλαγή αξεσουάρ να δείξουν τελείως διαφορετικά.

Αν για παράδειγμα έχεις ανοιχτή περιφέρεια ή κάποια κιλά παραπάνω αυτό δεν απαγορεύει να αποκτήσεις ένα κορμάκι. Αν το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή με μια φούστα πάνω από τους γοφούς σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κολακευτικό και άκρως θηλυκό. Γιατι τελικά όλα θέλουν τρόπο και όχι κόπο!

Επίλεξε αναμέσα σε σπορ, σε αποκαλυπτικά, σε statement και σε μεταλλικά κορμάκια όπως και σε εκείνα που έχουν ιδιαίτερα print και διακοσμητικά.  

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις σέξι, ρομαντικά, θηλυκά αλλά και stylish κορμάκια που θα αλλάξουν το στιλ και την διάθεση σου στο λεπτό.

Είσαι οπαδός του λευκού; Αν ναι, check εδώ τα πιο εντυπωσιακά λευκά ρούχα για να τα φοράς από πρωί έως το βράδυ!