Σαγιονάρες in fashion: Μια stylish τάση ή άλλη μια fashion υπερβολή; (ιδού η απορία!)

Ακολουθεί ρεπορτάζ αγοράς, για να αποφασίσεις...
Σαγιονάρες in fashion: Μια stylish τάση ή άλλη μια fashion υπερβολή; (ιδού η απορία!)



Αν στο παρελθόν πήγαινες γυμναστήριο, τότε τις γνωρίζεις πολύ, πολύ καλά. Φυσικά αναφερόμαστε στις πλαστικές παντόφλες, οι οποίες έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό comeback και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περιμέναμε να γίνει με αυτό τον δυναμικό τρόπο.

Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Chanel και Stella MaCartney, έχουν ήδη σχεδιάσει πολλές εκδοχές της ''νέας σαγιονάρας'', μεταμορφώνοντας τη, στο απόλυτο must-have των fashionistas αλλά και των celebrities (για παράδειγμα όλα τα μέλη της οικογένεια Kardashian όταν δεν φορούν τα ψηλοτάκουνα τους, με την πρώτη ευκαιρία επιλέγουν custom-made σαγιονάρες).

Εκτός από το κλασικό minimal σχέδιο που κατέχει σταθερή θέση στις επιλογές των γυναικών που λατρεύουν το ιδιαίτερο στιλ, στην αγορά θα δεις σαγιονάρες με prints, επιπλέον πάτο αλλά και εντυπωσιακά διακοσμητικά. Φυσικά τα γνωστά logos διάφορων εταιρειών, τυπωμένα στο πανω μέρος, τις κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστές.

Αλήθεια όμως, μπορούν να χαρακτηριστούν στιλάτες; Ή απλά μιλάμε για ένα trend που όπως ήρθε έτσι θα μας αποχαιρετήσει;

Αν πάλι θεωρείς ότι με τίποτα δεν μπορείς να τις εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ (γιατί απλά ντρέπεσαι και τις νιωθείς τελείως εκτός από τα νερά σου) έχουμε να σου πούμε ότι μπορείς να τις συνδυάσεις με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα φόρεσε μια τζιν σαλοπέτα ή  φόρεμα με ένα απλό λευκό tank top και μαύρες minimal μαύρες σαγιονάρες! Τέλειο;

Και μην ξεχνάς επειδή από μόνη της η σαγιονάρα δεν κολακεύει το γυναικείο πόδι, φρόντισε τα άκρα σου και συγκεκριμένα τα νύχια των ποδιών σου να είναι περιποιημένα. Είτε λοιπόν ακολουθήσεις αυτή την τάση είτε την απορρίψεις, στην gallery που ακολουθεί θα δεις σαγιονάρες σε εντυπωσιακά σχέδια από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και όχι μόνο.

Μετά τις σαγιονάρες, ώρα για λίγο eye candy! Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά dream buy κόκκινα πέδιλα!