Μόδα Άνοιξη 2016 : Τα πιο stylish must-have της άνοιξης κάτω από 100 ευρώ

Μήπως ήρθε η ώρα για μια μικρή ανανέωση στη ντουλάπα σου;
Μόδα Άνοιξη 2016 : Τα πιο stylish must-have της άνοιξης κάτω από 100 ευρώ



Αν έχεις κάποια χρήματα στην άκρη και θέλεις να τα επενδύσεις σωστά, τότε καλό θα ήταν να διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο και να δεις τις επιλογές μας που φτάνουν μέχρι 100 ευρώ. Μιας και η άνοιξη είναι επίσημα εδώ, τι καλύτερο από το ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να την κάνεις πιο happy και girly.

Σημαντικό κλειδί του τέλειου spring look, είναι να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που δένουν μεταξύ τους, συμπληρώνονται και φυσικά συνδυάζονται μεταξύ τους με μεγάλη ευκολία!

Tι να επιλέξεις : Τα πράγματα είναι απλά, η άνοιξη εκτός από τον ωραίο καιρό, αποτελεί την τέλεια εποχή για να πειραματιστούμε με το ντύσιμο μας και να κάνουμε αλλαγές που θα μας κάνουν εντυπωσιακές και λαμπερές. Οι τάσεις της άνοιξης σε θέλουν θηλυκή, ρομαντική και σέξι (όλα αυτά μαζί!) με το chic στοιχείο να πρωταγωνιστεί.

Πως να τα συνδυάσεις : Mην διστάσεις ακόμα και σε ένα look να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά print μαζί, φέτος όλα επιτρέπονται και είναι stylish. Eπίσης προσπάθησε να συνδυάσεις σπορ ρούχα με πιο εντυπωσιακά και πιο ακριβά item. Το στιλιστικό αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον και μοναδικό!

Στην gallery που ακολουθεί δες τα must-have που θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στιλ σου, στη στιγμή! Επιτέλους θα μπουν και πάλι στη ζωή μας το χρώμα, τα εντυπωσιακά print και τα ρούχα που αφήνουν μέρη του σώματος μας ακάλυπτα!

Let's get physical! Δες εδώ, 31 sport item για να πετύχεις το τέλειο gym style!