Μόδα Άνοιξη 2016 : Αγαπημένο μου βολάν : Η πιο girly και χαριτωμένη τάση επέστρεψε!

+ ρεπορταζ αγοράς για να διαλέξεις τα πιο εντυπωσιακά must-have ρούχα...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Αγαπημένο μου βολάν : Η πιο girly και χαριτωμένη τάση επέστρεψε!



Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα και μόνο στο άκουσμα στα ρούχα με βολάν αγχωνόσουν, γιατί πρώτον δεν ήξερες πως να τα φορέσεις και δεύτερον πίστευες ότι με του που τα δοκιμάσεις, αυτόματα θα προσθέσουν extra όγκο στη συνολική σου εικόνα.

Όλα αυτά μέχρι τώρα, αφού τη φετινή άνοιξη η τάση με τα θηλυκά βολάν επιστρέφει και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την δοκιμάσεις και εσύ. Φόρεσε ρούχα με βολάν και δώσε extra κίνηση σε όποιο look και αν τα επιλέξεις!

Τι να επιλέξεις : Διάλεξε τοπ και φορέματα με πρωταγωνιστές τα βολάν και δώσε μια θηλυκή πινελιά στο στιλ σου. Φέτος θα λατρέψεις τόσο τα oversized όσο και τα μικρότερα βολάν στα ρούχα, σε παλ αποχρώσεις όσο και σε έντονα και ανοιξιάτικα χρώματα. Φυσικά για ένα πιο boho look, μην πεις όχι σε ρούχα με βολάν στα πιο εντυπωσιακά print.

Πως να τα συνδυάσεις : Σε αυτό το σημείο, θα χρειαστείς την φαντασία σου! Πίστεψε μαςότι στιλ και αν ακολουθείς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να εντάξεις κάποιο ρούχο με βολάν στο ντύσιμο σου.

- Συνδύασε ένα τοπ με έντονα ή πιο απλά βολάν με ένα τζιν καμπάνα ή μέ μια πιο skinny εκδοχή. Από το πρωί μέχρι το βράδυ θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή!

- Άλλος ένας ενδιαφέρον συνδυασμός είναι να φορέσειε ένα stylish φόρεμα με βολάν και να ισορροπήσεις την επιμότητα του με ένα ζευγάρι sneakers!

Aφού έμαθες τι να επιλέξεις και πως να το φορέσεις, check την gallery που ακολουθεί και βάλε το βολάν στο στιλ σου!

Συνδύασε τα ρούχα σου με βολάν, με μια μικρή chic τσάντα. Δες εδώ 9 σχέδια αποκλειστικά για εσένα!