Μόδα Άνοιξη 2016 :Φόρεσε denim και ξεχώρισε με το casual look σου (+ρεπορτάζ αγοράς)

Jean to jean...
Μόδα Άνοιξη 2016 :Φόρεσε denim και ξεχώρισε με το casual look σου (+ρεπορτάζ αγοράς)



Mια είναι η τάση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και κατέχει σταθερή θέση τόσο στην καρδιά όσο και στη ντουλάπα μας. Φυσικά αναφέρομαι στο denim ύφασμα, το οποίο εκτός από ένα casual υλικό, αποτελεί και τη Νο1 επιλογή στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις.

Το ότι το τζιν είναι κλασικό, δεν σημαίνει ότι είναι και βαρετό, μιας και σαφώς επηρεάζεται από τις εκάστοτε τάσεις και συνεχώς αλλάζει μορφή και σχέδια.

Τι να φορέσεις : Επίλεξε ένα παντελόνι, jacket, σαλοπέτα ή και μια χαριτωμένη φούστα σε όποια απόχρωση τζιν θέλεις και σου αρέσει. Στα καταστήματα, θα συναντήσεις από τη πιο ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκουρόχρωμη, με τα vintage patches να αποτελούν το hot trend για φέτος.

Tι να συνδυάσεις : Συνδύασε την τζιν σαλοπέτα σου με ένα απλό ζιβάγκο ή με ένα πολύχρωμο cropped top. Αν πάλι λατρεύεις γενικά το denim, μην πεις όχι σε ένα total look που θα απογειώσει το στιλ σου. Και όμως κάθε μέρα μπορείς να φοράς τζιν item ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο. Η επιλογή δική σου!

Στην gallery που ακολουθεί, δες τα πιο stylish κομμάτια από denim που θα απογειώσουν το καθημερινό και όχι μόνο στιλ σου.

Δες εδώ, πως μπορείς να φορέσεις παγιέτες από το πρωί έως το βράδυ!