Μόδα χειμώνας 2016 : Βάλε το μπλε στη ζωή σου και απογείωσε το καθημερινό street style

+ ρεπορτάζ αγοράς για να διαλέξεις το αγαπημένο σου κομμάτι...
Μόδα χειμώνας 2016 : Βάλε το μπλε στη ζωή σου και απογείωσε το καθημερινό street style



Μπλε!

Ένα χρώμα τόσο αγαπημένο αλλά και τόσο παρεξηγημένο. Αυτή η ζεστή και εντυπωσιακή απόχρωση που ταιριάζει σε σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ήρθε και πάλι στην επιφάνεια με μια υπόσχεση, να κάνει πιο stylish και chic τις εμφανίσεις μας.

Πως θα φορέσεις το μπλε : Όσον αφορά, τον τρόπο που θα το φορέσεις, οι επιλογές είναι αρκετές. Αρχικά μπορείς να επιλέξεις το μπλε σε ένα total look - για μια δυναμική εμφάνιση, ή σε ένα άλλο look να διαλέξεις κάποια αξεσουάρ ή παπούτσια σε όποια απόχρωση του μπλε σου αρέσει και σου ταιριάζει.

Mε τι άλλα χρώματα να το συνδυάσεις : Συνδύασε το μπλε με αποχρώσεις του κόκκινου, του κίτρινου, του φούξια αλλά και του ροζ. Αν πάλι είσαι πιο minimal κορίτσι, επέλεξε το λευκό, το nude και το μαύρο.

Δώσε μια ευκαιρία στο μπλε χρώμα και φόρεσε το όπως εσύ επιθυμείς. Για περισσότερα, δες την gallery που ακολουθει και αφέσου σε όλες τις αποχρώσεις του...

- Oι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Εσύ ξέρεις τι είναι το slip dress; Αν όχι, δες εδώ τις 14 επιλογές μας και extra tips για να μάθεις να το φοράς σωστά και εντυπωσιακά!