Μόδα χειμώνας 2016 : The perfect layering : 15 jacket για ξεχωριστό στιλ (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Τα ένα πανωφόρι πάνω στο άλλο, είναι trend!
Μόδα χειμώνας 2016 : The perfect layering : 15 jacket για ξεχωριστό στιλ (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Πολλές φορές μας αρέσουν συγκεκριμένες τάσεις αλλά λόγω καιρού, δεν μπορούμε να τις ακολουθήσουμε έτσι όπως επιθυμούμε. Αφού τόσες μέρες κάνει τόσο κρύο και δύσκολα επιλέγουμε τα κατάλληλα ρούχα για να βγούμε έξω, βρήκαμε μια τάση που ταιριάζει απόλυτα με το κρύο και φυσικά αν την δοκιμάσουμε, θα δείχνουμε το λιγότερο υπερ-στιλάτες.

Σε ποια αναφέρομαι; Ναι πολύ κατάλαβες, το layering θα μας απασχολήσει σήμερα και αυτό θα ακολουθήσουμε στιλιστικά τις επόμενες μέρες!

Τι είναι το layering : Είναι η fashion τεχνική, που σε ένα και μόνο outfit συνδυάζεις πολλά ρούχα, το ένα πάνω στο άλλο. Για παράδειγμα, αν φορέσεις το πουκάμισο σου, από πάνω ένα γιλέκο, από πάνω ένα τζιν τζάκετ και ολοκληρώσεις με το παλτό σου, αυτό είναι layering!

Tι πρέπει να προσέχεις : Όσο εύκολο θεωρείς ότι είναι το layering, άλλο τόσο δύσκολο είναι. Το θέμα είναι ότι το στιλιστικό αποτέλεσμα πρέπει να ειναι φυσικό και όχι υπερβολικό, έτσι ώστε να μοιάζεις με oversized κρεμμύδι.

Και επειδή layering  χωρίς πανωφόρια δεν νοείται, check στην gallery που ακολουθεί και δες 15 εντυπωσιακά jacket που θα κάνουν το στιλ σου πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Και το καλύτερο; Δεν θα κρυώσεις στιγμή!

- Oι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

10 fashion bloggers, 10 stylish look να δεις εδώ για ξεχωριστό στιλ!