Μόδα χειμώνας 2016 : Κάνει κρύο; 15 stylish πουλόβερ για όλες τις ώρες

Χουχουλιάρικα, στιλάτα και εντυπωσιακά...
Μόδα χειμώνας 2016 : Κάνει κρύο; 15 stylish πουλόβερ για όλες τις ώρες



Ο καιρός στην Ελλάδα ποτέ δεν μας αφήνει να βαρεθούμε και αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα και με όλους τους τρόπους στο καθημερινό μας στιλ. Μια κρύο, μια ζέστη έχουμε μετατρέψει τη ντουλάπα μας σε μισή καλοκαιρινή και μισή χειμωνιάτικη. Αλλά τι να κάνουμε, αυτός είναι ο καιρός της χώρας μας. Αυτές τις μέρες λοιπόν διανύουμε μια κρύα εβδομάδα, άρα τι καλύτερο από το να φορέσουμε και πάλι τα αγαπημένα και χουχουλιάρικα πουλόβερ, που και στιλ μας χαρίζουν και ζέστη μας προσφέρουν.

Με τα χρόνια μπορεί να έχεις πολλά πουλόβερ στην γκαρταρόμπα σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπαυτείς και να μην πειραματίζεσαι με άλλες επιλογές και εκδοχές.

Το θετικό στοιχείο με το πουλόβερ είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο ύφασμα - όσο ιδιαίτερο και αν είναι - και αυτό γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα είναι stylish και εντυπωσιακό.

Από το πρωί στο γραφείο με ένα cigarette παντελόνι μέχρι το βράδυ με μια midi φούστα με παγιέτες, το πουλόβερ αποτελεί ένα κομμάτι κλειδί αλλά και συνδετικό κρίκο για όλες τις εμφανίσεις σου. Σαν must-have μας το σύστησαν όλες οι διάσημες fashion bloggers, κάνοντας το street style ακόμα πιο προσιτό και καθημερινό. 

Αν τώρα στις εκπτώσεις θέλεις να επενδύσεις σε ένα ρούχο που θα το φορέσες αρκετά χρόνια και το σημαντικότερο που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, τότε το πουλόβερ (και ειδικότερα αυτό στην oversized εκδοχή του) πρέπει να μπει πρώτο στην wish list σου. Στην gallery που ακολουθεί ckeck τις 15 επιλογές που σου προτείνουμε να φορέσεις!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Δες εδώ γιατί το nude θεωρείται hot τάση για φέτος!