Μόδα χειμώνας 2016 : 8 fashion trends που θα λατρέψεις και στην συνέχεια θα δοκιμάσεις

Για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά...
Μόδα χειμώνας 2016 : 8 fashion trends που θα λατρέψεις και στην συνέχεια θα δοκιμάσεις



Το 2016 μπήκε δυναμικά και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες αφού μπροστά μας έχουμε πολλούς μήνες για να δούμε, να διαλέξουμε και στο τέλος να δοκιμάσουμε τις νέες και αγαπημένες μας τάσεις. Η αλήθεια είναι ότι από το 2015 κάποια trends θα τα κρατήσουμε και άλλα θα τα αποχαιρετήσουμε μέχρι να ξαναέρθουν σε λίγα χρόνια και πάλι στη ντουλάπα μας. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, η μόδα είναι ρόδα που γυρίζει.

Για να σε διευκολύνουμε στο ψάξιμο  αλλά και το σημαντικότερο για να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους, βρήκαμε τις 8 τάσεις που θα λατρέψεις και στην συνέχεια θα δοκιμάσεις. Ιδού :

1. Μανίκια καμπάνα :

Παρατήρησε τα καλά γιατί τον επόμενο καιρό θα τα φορέσεις. Επέλεξε μονόχρωμες μπλούζες με oversized μανίκια-καμπάνα και δώσε άλλη δυναμική στο καθημερινό σου στιλ.

2. Μικρή τσάντα :

Aυτό το trend βολεύει αρκετά τις γυναίκες αφού οι μεγάλες και βαριές τσάντες τόσα χρόνια μας έχουν κουράσει αρκετά. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και χρώμα και κάνε δική σου μια εντυπωσιακή μικρή τσάντα κατάλληλη για όλες τις ώρες.

3. Skinny φουλάρι :

Το είδαμε το δεύτερο εξάμηνο του 2015, αλλά τώρα θα φορεθεί πιο πολύ από ποτέ. Σικάτο και ιδιαίτερο, άνετα αντικαθιστά το συνηθισμένο κολιέ!

4. Ώμοι έξω :

Δεν λένε ότι οι ώμοι είναι πολύ sexy; Ψάξε και απόκτησε ρούχα που αφήνουν τους ώμους έξω και κάνε την διαφορά. Ακαταμάχητη στο λεπτό!

5. Teddy bear γούνα :

Θυμάσαι πόσο απαλό ήταν το αρκουδάκι που είχες μικρή και δεν το αποχωριζόσουν λεπτό; Αν ναι,τότε τέλεια, αφού αυτή η υφή, ντύνει μοναδικά τις γούνες και τα jackets.

6. Maxi φόρεμα :

Kλασικό και αγαπημένο όλων των γυναικών, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις τάσεις. Προτίμησε εκείνα με boho επιρροές και άλλαξε το στιλ σου σε ένα λεπτό.

7. Τζιν καμπάνα :

To must-have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καλά κρατεί. Από το πρωί έως το βράδυ είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει κέθε εμφάνιση σου.

8. Flat παντόφλες :

Mπορεί με την πρώτη ματιά να μην σου γεμίζει το μάτι αλλά πίστεψε με αν τις δοκιμάσεις, δύσκολα θα θες να τις αποχωριστείς. Ποιος είπε άλλωστε ότι ειναι κατάλληλες μόνο για την παραλία και όχι για το street style.

Τι λες; Ποια απ' όλες τις τάσεις θα δοκιμάσεις;

Και επειδή έχουμε εκπτώσεις, check εδώ τα πιο εντυπωσιακά φορέματα από 12,99 ευρώ!