Μόδα Τάσεις 2016 : 5 cool τάσεις που σίγουρα θα δοκιμάσεις το 2016

Επιτέλους αέρας ανανέωσης...
Μόδα Τάσεις 2016 : 5 cool τάσεις που σίγουρα θα δοκιμάσεις το 2016



 Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το 2016 κάνει το ποδαρικό και εμείς όλα τα fashion girls που αγαπάμε τη μόδα και ασχολούμαστε μαζί της καθημερινά, περιμένουμε πως και πως να δοκιμάσουμε όλες τις νέες τάσεις που ο καινούργιος χρόνος θα φέρει.

Για να δούμε μαζί ποιες είναι οι 5 top τάσεις του 2016 που θα δοκιμάσεις (και θα δοκιμάσουμε όλες) σίγουρα;

1. Slip φόρεμα :

Το minimal φόρεμα (σε μονόχρωμη εκδοχή πάντα) που θυμίζει και νυχτικό θα ξεχωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Πίστεψε με θα το φορέσεις αμέτρητες φορές!

2. Chunky κολιέ με χοντρή αλυσίδα :

Ok! Μπορεί να σου θυμίζουν τον Kanye West και τον Eminem, αν όμως συνδυαστεί σωστά, το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα stylish.

3. Off-the-shoulder τοπ :

Γίνε στην στιγμή πιο θηλυκή και σέξι με τοπ που αφήνουν ακάλυπτους τους 2 ώμους. Άλλωστε δεν έχεις ακούσει ότι ο ώμος αποτελεί το πιο αισθησιακό σημείο στο σώμα της γυναίκας;

4. Bomber τζάκετ :

Άφησε για λίγο το παλτό σου στη ντουλάπα και επέλεξε ένα bomber τζάκετ στην πιο χαριτωμένη απόχρωση. Τι λές για αυτή της τσιχλόφουσκας;

5. Oversized κρεμαστά λαμπερά σκουλαρίκια :

Ναι! Ακόμα και με τα πιο casual look, μπορείς να τα συνδυάσεις ένα ζευγάρι μεγάλα και λαμπερά σκουλαρίκια. Η μεγάλη συλλογή της γιαγιάς σου, θα σε βγάλει από την άχαρη θέση να αγοράσεις καινούργια! Yay!

Όπως κατάλαβες το 2016 προβλέπεται super stylish! Κάνε την διαφορά και δοκίμασε όλες τις cool τάσεις!

Αν δεν ξέρεις το να φορέσεις αυτές τις μέρες, check εδώ το γιορτινό look της Μαίρης Συνατσάκη!