Μόδα χειμώνας 2016 : To minimal στιλ απαιτεί γκρι ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια

To πιο εντυπωσιακό basic χρώμα επέστρεψε και πάλι...
Μόδα χειμώνας 2016 :  To minimal στιλ απαιτεί γκρι ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια



 Ήδη από πέρσι κυριαρχεί μια τάση που και φέτος εξακολουθεί να είναι hot και stylish. Φυσικά αναφέρομαι στο minimal στιλ και συγκεκριμένα στο γκρι χρώμα, το οποίο την αναδεικνύει όσο κανένα άλλο. Μπορεί παλιότερα το γκρι, να μην το θεωρούσαμε καν χρώμα και να το ''σνομπάραμε'', αυτή την χρονιά όμως έχοντας μεταμορφώσει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσεις και εσύ.

Θα συναντήσεις άπειρες αποχρώσεις του πιο basic χρώματος, από την ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκούρα κατατάσσοντας το γκρι στο πιο cool χρώμα.

Ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ, φόρεσε το γκρι είτε σε total look, είτε σε μεμονωμένο κομμάτι (αν δεν είσαι τόσο τομληρή).

Όσον αφορά τους συνδυασμούς που μπορείς να πετύχεις, μην αγχώνεσαι αφού αυτό το χρώμα ταιριάζει με πολλά άλλα χρώματα αλλα και print. To κόκκινο, το ροζ, το λευκό, το μαύρο, το nude και του σκούρο μπλε είναι λίγα από αυτά που θα αναδείξουν το look σου και τα το κάνουν εντυπωσιακό.

Για περισσότερο γκρι καταστάσεις, check στην gallery που ακολουθεί και διάλεξε με την ησυχία σου το γκρι item που σου αρέσει!

Sparkle & Shine : Δες εδώ, 9 super λαμπερές τσάντες για τις φετινές γιορτές!