Μαύρη δαντέλα : Κάνε sexy και μυστήριο το στιλ σου με το πιο ιδιαίτερο ύφασμα

Η μαύρη δαντέλα υπόσχεται να σε μεταμορφώσει σε mysterious girl...
Μαύρη δαντέλα : Κάνε sexy και μυστήριο το στιλ σου με το πιο ιδιαίτερο ύφασμα



 Το Χριστουγεννιάτικο spirit φαίνεται ότι μας έχει καταβάλλει για τα καλά, αφού το μάτι μας πέφτει συνεχώς σε ρούχα και αξεσουάρ τα οποία είναι λαμπερά και ιδιαίτερα. Εκτός όμως από τις παγιέτες και τα στρας, που λίγο πολύ είναι συνηθισμένα στις γιορτές, τα εντυπωσιακά υφάσματα είναι εδώ για να να κάνουν το ντύσιμο μας πιο στιλάτο.

Ένα τέτοιο ύφασμα είναι η δαντέλα και η συγκεκριμένα η μαύρη δαντέλα. Μυστήρια, σέξι και γιορτινή, με διαφάνειες ή με ιδιαίτερα σχέδια, φέτος μας υπόσχεται μοναδικά look και outfit.

 Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις αλλά επιθυμείς να κάνεις την διαφορά και να κάνεις τους πάντες να μιλούν για εσένα, η λύση κρύβεται στην αγαπημένη μαύρη δαντέλα. Για ένα εντυπωσιακό στιλ, επέλεξε ένα midi ή maxi φόρεμα που θα αναδείξει την θηλυκή και σέξι πλευρά σου.

 Φυσικά εκτός από ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα μπορεί να διαλέξεις ένα τοπ από δαντέλα. Εναλλακτικά συνδύασε το με μια ψηλόμεση δερμάτινη midi φούστα ή με ένα παντελόνι από βελούδο.

Κι όμως, η δαντέλα για να αναδειχτεί θέλει να την συνδυάσεις με άλλα και διαφορετικά υφάσματα. Με αυτόν τον τρόπο και θα πας στο στιλ σου σε άλλα στιλιστικά επίπεδα και τις φετινές γιορτές θα ξεχωρίσεις. H gallery που ακολουθεί, είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για' σένα!

Δες εδώ, 9 statement κολιέ για να συνδυάσεις με τα μαύρα δαντελένια ρούχα σου!