Christmas mood : Mπες στο εορταστικό mood με τα πιο παιχνιδιάρικα και χριστουγεννιάτικα item

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής...
Christmas mood : Mπες στο εορταστικό mood με τα πιο παιχνιδιάρικα και χριστουγεννιάτικα item



 Μπορεί η ζέστη και ο ήλιος να έχουν γίνει καθημερινή πια συνήθεια, αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποπροσανατολίζει ότι βρισκόμαστε στα τέλη Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι Χριστούγεννα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Κάθε χρόνο είναι ωραίο να μπαίνουμε από νωρίς σε εορταστικό mood, μιας και με αυτόν τον τρόπο η διάθεση μας ανεβαίνει και ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο τις γιορτές. Aν σκέφτεσαι ήδη με ποιο τρόπο θα μπεις και εσύ Χριστουγεννιάτικο mood, μάλλον δεν θα δυσκολευτείς να τον βρεις, μιας και η αγορά έχει ήδη γεμίσει με παιχνιδιάρικα και γιορτινά item που σε περιμένουν να τα αποκτήσεις.

Δοκίμασε πυτζάμες με υπέροχα Χριστουγεννιάτικα σχέδια (τάρανδοι, Άγιος Βασίλης, γκι ή ότι άλλο σου αρέσει), άλλαξε θήκη στο κινητό σου, αντικατέστησε τα βαρετά μαξιλάρια του σαλονιού σου με άλλα σε γιορτινή κόκκινη απόχρωση ή ακόμα φόρεσε κοσμήματα που θα σου θυμίζουν ότι οι αγαπημένες μας γιορτές πλησιάζουν.

Πριν λοιπόν γράψεις τη λίστα με τα δώρα που φέτος θέλεις να λάβεις αλλά και να χαρίσεις, δες την super cute gallery που ακολουθεί και φέρε τα Χριστούγεννα ακόμα πιο κοντά. HO HO HO!

Ψάχνεις αγόρι για τα Χριστούγεννα; Διάβασε εδώ, γιατί είναι κακή ιδέα!