Τσάντες 2016 : Bucket τσάντα - Η πιο πρακτική και stylish τσάντα πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Το πουγκί είναι και πάλι hot...
Τσάντες 2016 : Bucket τσάντα - Η πιο πρακτική και stylish τσάντα πιο εντυπωσιακή από ποτέ



Όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να ψάξω για τσάντες, είναι ειλικρινά η καλύτερη ώρα. Κάθε χρόνο λοιπόν και ειδικότερα τον χειμώνα, βρίσκομαι σε αναζήτηση εκείνης της τσάντας που μεν θα με συντροφεύσει τους επόμενους μήνες αλλά το βασικότερο θα την φορέσω πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.

Σε αυτό το κυνήγι λοιπόν, ανακάλυψα μια τσάντα η οποία μπορεί να καλύψεις τις παραπάνω στιλιστικές ανάγκες μου και να ανανεώσει το στιλ μου στην στιγμή. Ο λόγος γίνεται για την bucket τσάντα ή αλλιώς το γνωστό πουγκί το οποίο φέτος θα κάνει την διαφορά, μεταμορφώνοντας κάθε look σου, casual ή πιο επίσημο.

Katy PerryHailey BaldwinGisele Bündchen και Rosie Huntington-Whiteley, είναι εκείνες οι star που δεν αποχωρίζονται λεπτό την bucket τσάντα τους, συστήνοντας σε εμάς κάθε πιθανή εκδοχή τους.

Η ποικιλία που θα συναντήσεις, ευτυχώς για εμάς είναι αρκετά μεγάλη και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις εκείνη που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ και γούστο. Πάω στοίχημα ότι θα ερωτευτείς τα σουέντ πουγκιά, θα λατρέψεις εκείνα με τα κρόσσια, δεν θα αποχωριστείς λεπτό αυτά με τη μαύρη απόχρωση και δεν θα ξεκολλήσεις από τις πολύχρωμες bucket bags.

Στην απολαυστική gallery που ακολουθεί θα δεις τα πιο εντυπωσιακά και stylish πουγκιά. Δες τα αναλυτικά και διάλεξε το αγαπημένο σου, have fun!

To καμηλό παλτό, είναι το κομμάτι-κλειδί της φετινής γκαρνταρόμπας σου. Δες εδώ, πως η Δέσποινα Βανδή το συνδυάζει!