Lady Gaga και Tony Bennett πρωταγωνιστούν στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια των H&M! (Photos)

Ένας ακόμα λόγος για να περιμένουμε να έρθουν τα Xριστούγεννα.
 Lady Gaga και Tony Bennett πρωταγωνιστούν στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια των H&M! (Photos)



Οι πρώτες φωτογραφίες της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας των H&M με πρωταγωνιστές την Lady Gaga και τον Tony Bennett, δημοσιεύτηκαν πριν από λίγο μέσα από τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της τραγουδίστριας.

Στις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας θα δούμε την Gaga, 28, με κόμμωση που μας παραπέμπει στα 80s, oversize πουλόβερ –είδες; σου τα λέγαμε εδώ στο #FolloMe πρόκειται για το απόλυτο must- fishnet καλσόν και ολόμαυρες pumps. O Tony Bennett, 88, φοράει μαύρο κουστούμι, παπιγιόν και το κλασικό χριστουγεννιάτικο κόκκινο χρώμα ξεπροβάλει από το μαντήλι της τσέπης του.

Όπως έγραψε και η ίδια η Gaga στο instagram «Eδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο δείγμα της συνεργασίας μου με τον @itstonybennett για την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη καμπάνια των @hm! Δεν μπορούμε να περιμένουμε να χορέψουμε μαζί σας αυτές τις γιορτές! #HMTonyGaga»

Η καμπάνια με το τηλεοπτικό σποτ, θα ανακοινωθεί από το επίσημο site των Hm.com στις 25 Νοέμβρη, με τον σκηνοθέτη, Johan Renck, να αναφέρει «Εμπνευστήκαμε από τη λάμψη, το γκλάμουρ και τη χλιδή των υπέροχων 40s. Το σκηνικό θα είναι μία μεγάλη γιορτή με έντονες αναφορές στη μόδα με χαρακτηριστικά το χιούμορ, την περιέργεια, τον πληθωρισμό, την τόλμη και το θαυμασμό»

Ο Tony και η Gaga, θα ερμηνεύσουν το τραγούδι «It don’t mean a thing» στη διαφήμιση, το οποίο βρίσκεται στο κοινό τους album «Cheek to Cheek».