Paris fashion week : Οι 3 s/s 16 συλλογές που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν

Οι οίκοι Christian Dior, Chloé και Carven, στα καλύτερα τους...
Paris fashion week : Οι 3 s/s 16 συλλογές που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν



Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι είναι ακόμα σε ισχύ και το ένα fashion show είναι πιο εντυπωσιακό από το άλλο. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας έβαλαν τα δυνατά τους για να ενθουσιάσουν όλες τις γυναίκες με τις δημιουργίες για την επόμενη άνοιξη και καλοκαίρι. Σε 2 μέρες η Paris fashion week, θα αποτελεί παρελθόν αλλά πριν γίνει αυτό, παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε 3 συλλογές που αξίζει να δείτε και να θαυμάστε. Φυσικά αναφερόμαστε στις collection των οίκων Carven, Chloé και Christian Dior...

1. Carven :

Οι 2 creative director, Alexis Martial και Adriel Caillaudaud με την συγκεκριμένη συλλογή θέλησαν να δώσουν μια αίσθηση καλοκαιριού, με την γυναίκα που ζει στην πόλη, να μπορεί ανά πάσα στιγμή να κατευθυνθεί προς την θάλασσα (π.χ ραντεβού με το αγόρι της) και να είναι τέλεια και εντυπωσιακά ντυμένη. Bomber τζάκετ, σακάκια δεμένα σφιχτά στη μέση, ριγέ oxford πουκάμισα και εμπριμέ shirtdress, ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά. Μια φρέσκια και πολλά υποσχόμενη συλλογή!

2. Chloé :

O οίκος Chloé, αυτή την φορά μας εξέπληξε! Εκεί που περιμέναμε τα κλασικά φορέματα με τις νοσταλγικές γραμμές, τα μοντέλα εμφανίστηκαν με αθλητικές φόρμες. Η αλήθεια είναι ότι όλη η συλλογή μας μετέφερε στην δεκαετία των 70's, με τις αθλητικές ρίγες να ξεχωρίζουν. Ο οίκος, τον οποίο λατρεύουν οι νεαρές γυναίκες, θέλησε να κάνει μια στροφή από τις κλασικές επιλογές που κάνει κάθε χρόνο, ψάχνοντας έναν νέο και σύγχρονο δρόμο. 

3. Christian Dior :

O οίκος που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε, δεν υπήρχε περίπτωση να μας απογοητεύσει. Το σκηνικό υπέροχο, με τα μωβ λουλούδια στη μέση, μας μετέφεραν αμέσως στην άνοιξη και ήταν ιδανικό για να αναδειχτούν όλες οι εντυπωσιακές δημιουργίες. Το λευκό με το μαύρο πρωταγωνίστησαν όπως και το lady-chic στιλ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπήρχε ανδρόγυνο look και υπέροχα ασπρόμαυρα tuxedo. Τέλος η μίξη υφασμάτων όπως πλεχτό, οργάντζα και βαμβάκι μας άρεσε πολύ, διότι έδωσε μια πιο casual και minimal πινελιά.

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε αναλυτικά και τις 3 συλλογές. Enjoy!

Paris fashion week - street style : Δες εδώ, πως ντύνονται τώρα οι Παριζιάνες!