Σου μαζέψαμε όλα τα must try trends της σεζόν σε ένα άρθρο!

Πριν επισκεφτείς στα μαγαζιά πρέπει πρώτα να διαβάσεις αυτό.
Σου μαζέψαμε όλα τα must try trends της σεζόν σε ένα άρθρο!



Για εμάς τις φασιονίστες το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη εποχή. Η μετάλλαξη του καιρού από την ζέστη στο κρύο είναι η κατάλληλη ευκαιρία να  πειραματιστούμε με καινούρια trends, να κάνουμε μία αναθεώρηση στην ντουλάπα μας, να δώσουμε ρούχα που δεν φοράμε πλέον και να κάνουμε τη λίστα με τις αγορές που θα χρειαστούμε για τη νέα σεζόν.

Μέχρι να γίνει αυτή η λίστα όμως σου έχουμε μαζέψει τα must try trends που θα κάνουν τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο στιλάτες και ενδιαφέρουσες. Πριν επισκεφτείς στα μαγαζιά πρέπει πρώτα να διαβάσεις αυτό το άρθρο!

Άρχισε να δοκιμάσεις συνδυαστικά πολλά διαφορετικά trends. Layering, μεταλλικά στοιχεία, καρό, compact boots, bomber jackets, είναι μερικά από τα trends τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις σε ένα μόνο σύνολο. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις διαφορετικά άλλωστε μόνο έτσι θα καταλάβεις τι σου ταιριάζει και τι όχι. Εξάλλου τα λάθη μέσα από τέτοιους πειραματισμούς δικαιολογούνται πάντα.

Πες ναι στις γούνες. Είτε πρόκειται για γούνινο πουλόβερ, είναι για γούνινο παλτό είτε για λεπτομέρειες από γούνα στα αξεσουάρ, φέτος η γούνα (η ψεύτικη εεε!)  είναι το απόλυτο must και εσύ επιτέλους βρήκες το ρούχο που θα σε κρατήσει σούπερ ζεστή όλο το χειμώνα.

Οι street style φασιονίστες σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο σου προτείνουν να δοκιμάσεις pajama pants και το χειμώνα. Δεν υπάρχει πιο cozy outfit από ένα ζευγάρι pajama pants,  ένα πουλόβερ και τα αγαπημένα σου ankle boots. Είπαμε φέτος σκεφτόμαστε πρακτικά και το στυλ έχει γίνει πλέον συνώνυμο με την άνεση και τη ζεστασιά.

Layering, layering, layering… πόσες φορές να σου το πούμε; Είναι το απόλυτο trend για το χειμώνα και, ναι, ένας τέλειος τρόπος για να κρατηθείς ζεστή. Δοκίμασε να φορέσεις top, blazer και σακάκι σε ένα μόνο look, συνδυασμένο με ψηλά heels και θα έχεις κερδίσει τα βλέμματα.

Τα πουλόβερ πάνε με όλα και για αυτό φέτος τόλμησε να τα εντάξεις σε όλες σου τις εμφανίσεις. Πουλόβερ με dungarees, πουλόβερ με μίνι φούστα, πουλόβερ με pencil skirt, πουλόβερ με υφασμάτινο παντελόνι, τα πουλόβερ πάνε με όλα και φέτος θα γεμίσουν την ντουλάπα σου.

Φόρα καπέλο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο stylish από μία κοπέλα που φοράει καπέλο. Προτίμησε ένα fedora hat, αφού ταιριάζει με τους περισσότερους τύπους προσώπου. Να ξέρεις ότι καπέλο κρατάει το κεφάλι σου ζεστό και ε αυτό τον τρόπο θα τίνεις να κρυώνεις λιγότερο ακόμα και τις πιο παγωμένες μέρες του χειμώνα

Φόρμα μεγάλα χουχουλιάρικα κασκόλ. Φέτος «we go large» και oversize και για αυτό το λόγο τα κασκόλ μας θα πρέπει να ακολουθήσουν και αυτά με τη σειρά τους το νέο trend. Θα σε ζεστάνουν θα καλύψουν το πρόσωπο σου και κανείς δεν θα μπορεί να δει εκείνο το σπυράκι που έβγαλες πρωί-πρωί.

Άσε κάτω τις γόβες και πάρε τα sneakers σου. Ακόμα και το πιο formal ντύσιμο, δείχνει urban και stylish μόνο και μόνο αν του προσθέσεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Φαντάσου πόσο τέλεια θα ταιριάζουν με τα leather leggings σου.

Επειδή κάνει κρύο δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να φοράμε μίνι. Η μόδα φέτος απαιτεί mini skirt, μποτίνια και ζεστά καλσόν. Βάλε στην άκρη για λίγο της αγορές σου σε denim παντελόνια και δοκίμασε να πάρεις καλσόν σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Ένα σκούρο γκρι καλσόν με μάλλινη πλέξη πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα.

Πριν δώσεις λεφτά για ένα ακόμη μαύρο παλτό, κάνε μία βόλτα για αγαπημένα σου street style boards στο Pinterest και θα δεις ότι φέτος τα statement παλτό είναι must. Διάλεξε ένα παλτό σε καρό πλέξη ή έντονο χρώμα που αλλάξει τελείως την εμφάνιση σου.

Λευκό και το χειμώνα. Σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι το λευκό δεν είναι το χρώμα του καλοκαιριού, αντιθέτως το total white look ακόμα και το χειμώνα, θα σε κάνει να δείχνεις υπέροχη και elegant.

Δοκίμασε ένα ζευγάρι wide trousers και παίξε με τις αναλογίες σου συνδυάζοντας το high heels και κοντά biker jackets. Έχεις ένα από τα trend της σεζόν στα χέρια σου και τίποτα δεν θα πάρει στραβά.

Φέτος τόλμησε να φορέσεις καρό. Οι καρό φούστες που φορούσαμε στα 90s είναι και πάλι εδώ για αυτό ετοιμάσου να τις φορέσεις με ankle boots και κάλτσες μέχρι το γόνατο.

Φόρεσε μπότες μέχρι το γόνατο. Είναι σέξι και θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ψηλά και λεπτά. Πρόσεξε να μην τις συνδυάσεις με σούπερ μίνι και να κρατήσεις σωστά τις αναλογίες στο υπόλοιπο look σου.

Φόρα κάλτσες με ankle boots. Δεν υπάρχει τίποτα πιο stylish από ένα πουλόβερ και μίνι φούστα φορεμένα με ankle boots και κάλτσες να ξεχωρίζουν από μέσα. Ο ιδανικός τρόπος για να κάνεις το στυλ σου να δείχνει πιο παιχνιδιάρικο και στιλάτο.

Φόρα δέρμα πάνω σε δέρμα. Ποιος είπε ότι τα leather pants και τα biker jackets δεν ταιριάζουν μαζί; Παίξε με το δέρμα και το layering και θα έχεις το πιο stylish αποτέλεσμα. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα υφάσματα και θα έχεις το τέλειο look.