MFW : O οίκος Moschino μετέτρεψε το catwalk σε πλυντήριο αυτοκινήτων και μας εντυπωσίασε + video

Η φαντασία του Jeremy Scott, απλά δεν έχει όρια...
MFW : O οίκος Moschino μετέτρεψε το catwalk σε πλυντήριο αυτοκινήτων και μας εντυπωσίασε + video



Κάθε φορά που ο οίκος Moschino παρουσιάζει τις συλλογές τους, εμείς απλά περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε το καινούργιο μας επιφυλάσσει ο ιδιαίτερος και μοναδικός Jeremy Scott. Έτσι για άλλη μια φορά μας εξέπληξε τόσο με την επιλογή του σκηνικού όσο και με την συλλογή για άνοιξη/καλοκαίρι.

Όλο το catwalk, μεταμορφώθηκε σε ένα πελώριο πλυντήριο αυτοκινήτων με τα ειδικά σήματα κυκλοφορίας να αποτελούν διακοσμητικά σε όλο το μήκος της πασαρέλας. Τα μοντέλα σε αντίστοιχο mood και ύφος, υπό τους ήχους και την μουσική να θυμίζουν ένα μεγάλο εργοτάξιο, φαίνεται να διασκέδασαν πολύ στο συγκεκριμένο catwalk.

Όσον αφορά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ της συλλογής, είδαμε κώνους να μετατρέπονται σε τσάντες και καπέλα, τα σήματα ''Stop'' να κοσμεί τα ρούχα και τα φτερά σε φορέματα να θυμίζουν τους κύλινδρους των πλυντηρίων αυτοκινήτων. 

Τα έντονα χρώματα και οι απροσδόκητοι συνδυασμοί μεταξύ τους μετέτρεψαν την collection σε πιο pop και χαρούμενη. Ο Jeremy Scott για άλλη μια φορά καινοτομεί και μας ενθουσιάζει. 

Δες το video που ακολουθεί για να πάρεις μια γεύση από την μοναδική συλλογή :

Δες εδώ, το εντυπωσιακό catwalk του οίκου Gucci, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.