Off – shoulder top : Tι είναι και πως θα τα φορέσεις

Η Olivia Palermo τα δοκίμασε πρώτη, εσύ;
Off – shoulder  top : Tι είναι και πως θα τα φορέσεις



Θέλεις για λίγο να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις νέα πράγματα και τάσεις; Τέλεια, σήμερα είναι τυχερή σου μέρα μιας και εμείς θα σου προτείνουμε την τάση που μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο hot. Φυσικά κάνουμε λόγο για τα off-shoulder τοπ (δηλαδή αυτά που αφήνουν τους ώμους ακάλυπτους) τα οποία θα μετατρέψουν στο λεπτό το ντύσιμο σου σε πιο θηλυκό και εντυπωσιακό.

Η Olivia Palermo έχει εμφανιστεί ακόμα και την ίδια εβδομάδα σε ξεχωριστά outfit, με υπέροχα μονόχρωμα αλλά και ριγέ off-shoulder τοπ. Αφού και το it girl, έχει αγαπήσει το συγκεκριμένο trend καταλαβαίνεις ότι δεν χωρά άλλη δικαιολογία για να το προσπεράσεις έτσι απλά. Μακρύ ή πιο κοντό, με βολάν ή χωρίς, μονόχρωμο ή με print η μπλούζα με έξω τους ώμους αποτελεί την τέλεια επιλογή τόσο για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου όσο και για όλο τον Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά με τι μπορείς να το συνδυάσεις, η απάντηση είναι απλή...με ΟΛΑ! Ανάλογα με το στιλ, το ύφασμα αλλά και το μάκρος του off-shoulder τοπ που θα επιλέξεις συνδύασε το με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, με boyfriend τζιν, με φαρδιά παντελόνα, με κοντό σορτς ακόμα και με μια maxi φούστα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μην προσθέσεις κάποιο κολιέ και ''κλείσεις'' την περιοχή που τόσο αναδεικνύει το πιο θηλυκό και girly τοπ.

Για περισσότερη έμπνευση, απλά ρίξε μια ματιά την gallery που ακολουθεί και πίστεψε μας από την στιγμή που θα αποκτήσεις το δικό σου κομμάτι, δεν θα θες να το αποχωριστείς στιγμή.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Δες εδώ ποιες είναι οι 5 τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι.