3 καλοκαιρινές τάσεις και 15 items για να τις δοκιμάσεις ΤΩΡΑ

Διάλεξε ποια σου ταιριάζει και ζήσε το πιο stylish καλοκαίρι σου...
3 καλοκαιρινές τάσεις και 15 items για να τις δοκιμάσεις ΤΩΡΑ



H αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να τραβάς τα βλέμματα των άλλων. Βέβαια ενώ οι άντρες δεν παίρνουν τα μάτια τους από τα φθαρμένα τζιν σορτς που πολλές φορές επιλέγουμε, σε εμάς τις γυναίκες συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Λατρεύουμε να φοράμε ρούχα και ιδιαίτερα κομμάτια που μας καλύπτουν πολύ έξυπνα και κάνουν την σιλουέτα μας πιο θηλυκή και chic. 

 Το φετινό καλοκαίρι δεν θα παίρνουμε τα μάτια μας από 3 τάσεις, τα λευκά φορέματα,  τις ζιπ-κιλότ και τα militer ρούχα που θα μας συντροφεύσουν από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, σε επίσημες ή μη εμφανίσεις.

Λευκά φορέματα :

Μaxi, mini, με δαντέλα ή με διαφάνειες, τα φορέματα με πρωταγωνιστή το λευκό θα αλλάξουν όλα τα καλοκαιρινά μας looks, αφού μπορούμενα τα φορέσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους,με την έξυπνη εναλλαγή αξεσουάρ και παπουτσιών.

Ζιπ-κιλότ : 

Aυτο το ιδιαίτερο είδος παντελονιού που θυμίζει φούστα σε Α γραμμή, θα γίνει η νέα καλοκαιρινή μας εμμονή. Από τις μονόχρωμες μέχρι εκείνες με τα πιο εντυπωσιακά prints, οι ζιπ-κιλότ θα ταιριάξουν μοναδικά με τα ψηλοτάκουνα μας.

Μιλιτέρ ρούχα :

Σορτς, ολόσωμες φόρμες, μπλούζες και φούστες στο μιλιτέρ πράσινο, θα δώσουν μια πιο φρέσκια και stylish πινελιά στα summer outfit μας.

Δες εδώ, το πιο ανέξοδο τρικ για να φοράς όλη μέρα τα ψηλοτάκουνα σου!