Οι φούξια μπότες της Ελένης Μενεγάκη μας εμπνέουν να βάλουμε χρώμα στα πόδια μας

Η Ελένη άκουσε την συμβουλή μας και έβαλε χρώμα, εσύ;
Οι φούξια μπότες της Ελένης Μενεγάκη μας εμπνέουν να βάλουμε χρώμα στα πόδια μας



Σου λέμε πολλές φορές να τολμήσεις να εντάξεις το χρώμα στην χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, προσθέτοντας λίγες πινελιές χρώματος κάθε φορά. Μπορείς να αρχίσεις με τα αξεσουάρ σου, όπως ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια σε αποχρώσεις του κόκκινου ή του μπλε ή μία clutch bag με ημιπολύτιμους λίθους σε πράσινο ή μοβ. Όταν θα αρχίσεις να αισθάνεσαι αρκετά σίγουρη μπορείς να επενδύσεις σε περισσότερο χρώμα στο σύνολο σου, όπως ένα φουστάνι σε πράσινες αποχρώσεις ή high heels παπούτσια σε έντονα χρώματα.

Η Ελένη Μενεγάκη μας άκουσε και όχι μόνο τόλμησε να φορέσει τις πανέμορφες φούξια μπότες της αλλά δοκίμασε, ένα ακόμη trend, αυτό του λευκού χρώματος τον χειμώνα. Η Ελένη συνδύασε τις μπότες της με μία εσάρπα σε παστέλ ροζ απόχρωση για να δέσει το σύνολο και κραγιόν στο ίδιο χρώμα.

Επειδή ο καιρός έχει αρχίσει να κρυώνει για τα καλά, δοκίμασε να φορέσεις το λευκό σου φόρεμα με ένα ματ καλσόν σε σκούρο χρώμα, έτσι ώστε να μην τραβάς τα βλέμματα από το εκκεντρικό χρώμα στα παπούτσια σου. Το σύνολο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και με ένα biker ή bomber jacket.