Demy μας αρέσει το ανανεωμένο floral σου : Πως θα το φορέσετε κορίτσια (ρεπορτάζ αγοράς)

Αφήστε τα λουλούδια να ανθίσουν στη ντουλάπα σας...
Demy μας αρέσει το ανανεωμένο floral σου : Πως θα το φορέσετε κορίτσια (ρεπορτάζ αγοράς)



Το floral ως print, το επιλέγουμε και το  φοράμε με κάθε δυνατό και πιθανό τρόπο όλο τον χρόνο τόσο σε ρούχα όσο και σε παπούτσια και αξεσουάρ. Τα λουλούδια δίνουν μια φρέσκια και χαρούμενη νότα στο στιλ μας γρήγορα και εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι μαζί με τις νέες τάσεις που αναδεικνύονται, το floral ανανεώνεται πλήρως και βάζει τα καλοκαιρινά του. 

Έτσι η Demy, της οποίας οι εμφανίσεις της αποδεικνύουν ότι είναι πλήρως ενημερωμένη για τη μόδα και ότι την περικλείει, φόρεσε ένα σύνολο με το πιο καλοκαιρινό floral print.  Η μίντι φούστα και το loose τοπ γέμισε με τα πιο φρέσκα και όμορφα λουλούδια χαρίζοντας στο σύνολο μια θετική αύρα. 

Πάρε και εσύ παράδειγμα από την αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας και βάλε το floral στην καθημερινότητα σου και στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Μεγάλα ή μικρά λουλούδια, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, με λευκό backround ή όχι, σημασία έχει να δώσεις μια ευκαιρία στο υπέροχο floral και να αφήσεις τα καλοκαιρινά outfits σου να ανθίσουν στην κυριολεξία...

Δες εδώ τα πιο εντυπωσικά καφτάνια για φέτος το καλοκαίρι!

Tags: