Τrend Alert : To color blocking του καλοκαιριού (ρεπορτάζ αγοράς)

Συνδύασε πολλά και έντονα χρώματα μαζί και μεταμόρφωσε το στιλ σου στο λεπτό...
Τrend Alert : To color blocking του καλοκαιριού (ρεπορτάζ αγοράς)



H τελευταία εμφάνιση της Beyonce στη Νέα Υόρκη με το υπέροχο color blockng σύνολο, όχι απλά μας εντυπωσίασε αλλά μας άφησε άφωνες για τόσο πόσο πετυχημένα συνδύασε τόσα πολλά και έντονα χρώματα. Ούτως η άλλως αυτό προστάζει η τάση του color blocking, να ταιριάζεις χρώματα στις πιο έντονες και όχι μόνο αποχρώσεις χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό και λάθος.

Το καλοκαίρι που μαυρίζουμε και η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα, η πολύχρωμη και τόσο ενδιαφέρουσα τάση μοιάζει ιδανική για τα καλοκαιρινά μας looks, είτε την επιλέξουμε για το πρωϊ είτε για το βράδυ. Το μαύρο και τα μουντά χρώματα του χειμώνα δίνουν την θέση τους στο φούξια, το πορτοκαλί, το κίτρινο και ο κατάλογος των έντονων χρωμάτων δεν σταματά. Όμως πόσο εύκολο είναι να πετύχουμε παρόμοιο look με της Beyonce και να ξεχωρίσουμε;

Do's και Don'ts :

Do's : - Αν το σύνολο σου, αποτελείται από πολλά και έντονα χρώματα αλλά δεν ξέρεις με τι αξεσουάρ και παπούτσια να το συνδυάσεις, επέλεξε nude αποχρώσεις

- Εκεί που χρειάζεται, μην φοβηθείς να εντάξεις μια πινελιά του μαύρου χρώματος. Θα δέσει υπέροχα το look σου και θα δώσει μια άλλη διάσταση στα έντονα χρώματα.

Don'ts : - Μην το παρακάνεις με το make-up και τα μαλλιά. Όπως στην περίπτωση της Beyonce, που κράτησε και τα δύο σε ήσυχους τόνους, έτσι και εσύ άφησε να ξεχωρίσει το color blocking outfit σου.

- Προσοχή στην υπερβολή. Ωραίο το color blocking, αλλά αν συνδυάσεις πολλά και συγχρόνως έντονα χρώματα και πολλές φορές άσχετα μεταξύ τους, το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο αστείο.

Δες εδώ, πως η Blake Lively αγαπά και ακολουθεί την τάση color blocking!