Κate Bosworth: Σε προσκαλεί να δοκιμάσεις το preppy look

Άραγε τι πρέπει να φορέσεις και τι όχι;
Κate Bosworth: Σε προσκαλεί να δοκιμάσεις το preppy look



Όσα κορίτσια ασχολούνται και αγαπούν τη μόδα και ότι συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν τόσο την Kate Bosworth όσο και το στιλ της. Αυτή η όμορφη σχεδόν αλαβάστρινης ομορφιάς ηθοποιός θεωρείται ένα από τα σύγχρονα it girl που με μια εμφάνιση της δημιουργεί τάσεις και ότι επιλέγει να φορέσει εξαντλείται σε χρόνο μηδενικό. 

Έτσι και αυτή τη φορά με το outfit που επέλεξε κατάφερε να εντυπωσιάσει και στη συνέχεια να ασχοληθούμε και να αναλύσουμε τι φόρεσε και το σημαντικότερο πως. Η γλυκιά Kate που είναι οπαδός του μινιμαλισμού όσο αφορά τον στιλιστικό κομμάτι, με το midi χρωματιστό φόρεμα έδωσε μια pop πινελιά στο όλο preppy look. Όσον αφορά τα αξεσουάρ και τα παπούτσια τα κράτησε σε πιο σοβαρούς τόνους με το μαύρο χρώμα να ισορροπεί ιδανικά με το έντονο print του φορέματος.Άλλωστε αυτή ήταν και η διαφορά, δεν κινήθηκε στα γνωστά μονοπάτια των nude και έντονων χρωμάτων δίνοντας έτσι μια άλλη οπτική στα χαριτωμένα φορέματα.

Αν και το preppy ως trend ξεκίνησε παλιότερα από τα αμερικάνικα κολέγια, πολλοί γνωστοί σχεδιαστές όπως ο Ralph Lauren και ο Marc Jacobs, το επανέφεραν, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να το ακολουθούν στην καθημερινή τους ζωή. Polo μπλουζάκια, φορέματα σε αυστηρή γραμμή, παπούτσια brogues και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι ταιριάζει στο δικό σας στιλ, πρέπει να γίνουν οι απόλυτοι οδηγοί σας έτσι ώστε να πετύχετε το τέλειο preppy στιλ. Για περισσότερη έμπνευση αρκεί μια απλή αναζήτηση στο google στο πάντα διαχρονικό preppy στιλ της Audrey Hepburn και της Grace Kelly.

Δες εδώ, πόσο αγαπάει το συγκεκριμένο στιλ η Amal Clooney!