5 έξυπνα προϊόντα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου

Άραγε ποια είναι αυτά που μας βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις...
5 έξυπνα προϊόντα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου



Είναι γεγονός ότι σε μια γυναικεία τσάντα μπορείς να βρεις τα πάντα και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές εμείς οι γυναίκες κουβαλάμε καθημερινά πράγματα τα οποία που ουσιαστικά δεν χρειαζόμαστε. Και επειδή πολλές φορές βρισκόμαστε σε ατυχείς καταστάσεις που νιώθουμε αβοήθητες, εμείς θα σας προτείνουμε 5 απλά πράγματα που αν έχετε στην τσάντα σας, θα λύνετε το κάθε πρόβλημα στη στιγμή.

1. Μικρά καλτσάκια :

 Έχεις πάρει πρόσφατα κάποια παπούτσια και συγκεκριμένα γοβες και ενώ είσαι έξω συνειδητοποιείς ότι σε στενευουν; Κανένα πρόβλημα, πήγαινε στην τουαλέτα, βάλε τα καλτσάκια σου, και ζέστανε την περιοχή με ένα σεσουάρ και το μαγικό θα γίνει στην στιγμή.

2. Αλάτι :

Eίσαι στο αγαπημένο σου μπαρ και εκεί που χορεύεις πέφτει ένα νεαρός πάνω σου και το κρασί του λερώνει το αγαπημένο σου φόρεμα. Μην ανησυχείς, τρίψε λίγο αλάτι πάνω στον λεκέ και ζήτησε μια σόδα από τον μπαρμαν και ρίξε λίγη ποσότητα επιπλέον πανω. Να είσαι σίγουρη ότι έπειτα από αυτό θα συνεχίσεις αμέριμνη τον χορό σου.

3. Πούδρα (baby powder) :

Δεν προλαβαίνεις να λουστείς και θέλεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο φρέσκα; Θες οι βλεφαρίδες σου να αποκτήσουν επιπλέον όγκο; Θες τα sneakers σου να μη μυρίζουν. Τότε για όλα αυτά έχει την λύση η πούδρα. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε.

4. Τσιμπιδάκια :

Σε ποιον δεν έχει συμβεί να κολλήσει ή να μην κλέινει το φερμουάρ του τζιν ή του παντελονιού; Σίγουρα σε όλους! Η λύση βρίσκεται στα απλά και πρακτικά τσιμπιδάκια. Στερέωσε τα έτσι ώστε να κλείσει το κενό και δια μαγείας το πρόλημα θα εξαφανιστεί. Τόσο απλά!

5. Χανσαπλάστ : 

Είναι αυτό που μας σώζει κάθε φορά που χτυπάμε και μας προσφέρει ασφάλεια. Έτσι έχε πάντα στην τσάντα σου ένα κουτάκι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, ιδίως να φοράς συνεχώς ψηλοτάκουνα! Θα σε προστατέψει και θα σε ανακουφίσει συγχρόνως στην περιοχή που το έχεις ανάγκη.

Δες εδώ, τις πιο ωραίες τσάντες την ανοιξης!