Πάσχα 2016 : Βρήκαμε τα outfits που θα φορέσεις εάν μείνεις στην πόλη

Κάνε το Πάσχα στην πόλη να γίνει φανταστικό!
Πάσχα 2016 : Βρήκαμε τα outfits που θα φορέσεις εάν μείνεις στην πόλη



Τι και αν οι περισσότεροι θα φύγουν, τι και αν θα κάτσεις στην πόλη; Μην μελαγχολείς, είναι ωραία και στην πόλη το Πάσχα, θα κάνεις βόλτες, θα απολαύσεις τον ήλιο, θα περάσεις οικογενιακές στιγμές και θα ξεκουραστείς, γιατί αν έφευγες θα είχες λίγο την ταλαιπορία, του φτιάξε πράγματα, μετά είναι και το ταξίδι να πάς, το ταξίδι να γυρήσεις, είναι λίγο ταλαιπορία, ενώ εσύ που θα κάτσεις στην πόλη θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς! Η απομυθοποίηση ολοκληρώθηκε και τώρα θα περάσουμε στο θέμα, του τι να φορέσεις τις ημέρες αιχμής, δηλαδή, Μ.Παρασκευή, Μ.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα, στα έχω ετοιμάσει όλα αυτά, να δείς τα outfits ένα ένα και να πάρεις ιδέες.

Λοιπόν, για τις δύο πρώτες ημέρες που όλο και για κάποιο ποτό θα πας, μπορείς να επιλέξεις ένα crop σε παλ χρώμα παντελόνι, συνδιασμένο με crop top και εσπαντρίγιες, μέτα μπορείς να φορέσεις μια μακρία παντελόνα συνδιασμένη με bodysuit, πλατφόρμες και σακάκι και τέλος μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα σε παστελ απόχρωση συνδιασμενο με πλατφόρμες.Για την Κυριακή του Πάσχα θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα τζίν σορτς, με απλό boho τοπ, εσπαντρίγιες και παρκά jacket.

Σου ετοίμασα μια gallery με 5 outfits για να πάρεις ιδέες και να είσαι stylish το Πάσχα ακόμα και στην πόλη! Δές την gallery..

Άν είσαι από αυτές που θα κάνουν Πάσχα σε νησί, δές εδώ τι να βάλεις στην βαλίτσα σου!