To team του #followme αποφάσισε! Αυτό είναι το fashion item για να είσαι fabulous το Πάσχα

Βάλια, Νάνσυ, Γιαννού, Τόνια, Κατερίνα και Τζωρτζίνα αποκαλύπτονται…
To team του #followme αποφάσισε! Αυτό είναι το fashion item για να είσαι fabulous το Πάσχα



Διανύουμε ήδη τη Μεγάλη Εβδομάδα και όλα τα κορίτσια εδώ στα γραφεία του Followme.gr κάνουμε σχέδια για την Πασχαλινή μας απόδραση. Φυσικά ένα θέμα κυριαρχεί στις συζητήσεις μας: Τι θα βάλουμε στις διακοπές και ποια ρούχα και παπούτσια πρέπει να έχουμε στη βαλίτσα μας. 

Κάναμε λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά μας και δείξαμε η μια στην άλλη το ένα και μόνο item, που θα λείψει με τίποτα από τη βαλίτσα ή και το backpack. Είσαι έτοιμη να μάθεις τα αγαπημένα μας must-have κομμάτια και γιατί όχι να εμπνευστείς και εσύ με την σειρά σου;

1. Γιαννά Κορρέ :

Θα περάσω το Πάσχα με τις κολλητές μου στην Εύβοια και θέλω το ντύσιμο μου να είναι άνετο και stylish. Σε αυτό θα με βοηθήσει το αγαπημένο μιλιτέρ παρκά, το οποίο λατρεύω γιατι η γιαγιά μου, μου έραψε τα πιο fun patches πάνω. Θα το φοράω από το πρωί στις βόλτες μέχρι το βράδυ που θα πηγαίνουμε για ποτό!

2. Τζωρτζίνα Πέννα :

Θα περάσω το Πάσχα στην Σαντορίνη, άρα το στιλ μου θέλω να είναι πιο χαλαρό και κατάλληλο για τα σοκάκια. Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και ειδικότερα στο navy συνδυασμό του λευκού και του κόκκινου είναι αυτό που δεν θα λείπει από τη βαλίτσα μου. Θα το συνδυάσω με σορτς αλλά και με αέρινα φορέματα.

3. Κατερίνα Σκουρλή :

Λατρεύω το boho στιλ και δεν κάνω βήμα χωρίς τα χρυσά κοσμήματα μου. Οversized κρίκοι και statement βραχιόλια είναι τα must-have κομμάτια που θα φοράω όλο το Πάσχα. 

4. Νάνσυ Φαφούτη :

Μ' αρέσει το casual look και το μαύρο χρώμα που ταιριάζει με όλα. Στη βαλίτσα της mini απόδρασης δεν θα ξεχάσω να βάλω το ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο μου. 

5. Tόνια Παπαμιχαλοπούλου :

Τους τελευταίους μήνες έχω πάθει μια εμμονή με τα sneakers. Μπορεί φέτος να μην φύγω διακοπές αλλά σίγουρα ένα ζευγάρι stylish αθλητικά παπούτσια θα μου χρειαστούν, μιας και θα τρέχω κάθε μέρα, όλη μέρα πίσω από τον 2,5 χρόνων γιο μου.

6.  Βάλια Ζαμπάρα :

Πριν λίγες μέρες είχα τα γενέθλια μου και άλλαξα ένα ζευγάρι σαγιονάρες (που μου πήραν δώρο), με αυτή την σπορ μπλούζα. Φυσικά και θα την φορέσω το Πάσχα και θα την συνδυάσω τόσο με loose παντελόνες όσο και τζιν σορτς. Ελπίζω ο καιρός να βοηθήσει!

Mια τάση που είναι ιδανική για την απόδραση σου, είναι η sporty-chic. Δες εδώ όλα τα must-have item που θα χρειαστείς για να το υιοθετήσεις!