Βαρέθηκες τα ρούχα σου; Άλλαξε ντουλάπα χωρίς να ξοδέψεις ευρώ

Μην τρέξεις αμέσως στα καταστήματα για να αγοράσεις καινούργια ρούχα.
Βαρέθηκες τα ρούχα σου; Άλλαξε ντουλάπα χωρίς να ξοδέψεις ευρώ



Υπάρχουν μέρες που ανοίγεις την ντουλάπα σου και θέλεις να ουρλιάξεις! Για άλλη μια φορά δεν έχεις τίποτα να βάλεις. Δεν έχει σημασία που τα ράφια είναι γεμάτα και η δεν χωράει άλλη κρεμάστρα στη ράγα σου, δεν έχεις τίποτα να βάλεις! Τι να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; Διάβασε εδώ προτού κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις.

● Οργάνωσε την ντουλάπα σου ώστε να βλέπεις τι έχεις και ίσως βρεις και ρούχα που είχες ξεχάσει ότι είχες. Μόλις το κάνεις αυτό χώρισε τα ρούχα σου σε αυτά που θέλεις να κρατήσεις και σε αυτά που δεν φοράς πια οπότε θα τα δώσεις.

● Φρόντισε σε κάθε εποχή να μαζεύεις τα ρούχα της αντίθετης εποχής για να μην τα βλέπεις καθημερινά. Έτσι μόλις έρθουν οι σειρά τους θα χαρείς όταν τα δεις και δεν θα έχεις την αίσθηση πώς δεν έχεις ρούχα.

● Χρειάζεσαι όντως κάποια καινούργια πράγματα; Σημείωσε αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη γιατί αλλιώς θα καταλήξεις να ψωνίζεις πράγματα που ίσως και να μην φορέσεις ποτέ με αποτέλεσμα πάλι να μην έχεις κάτι να βάλεις.

● Αν έχεις χρόνο κάλεσε την φίλη σου να σε βοηθήσει. Εκείνη που δεν ξέρει την ντουλάπα σου απέξω θα δημιουργήσει νέους συνδυασμούς που πιθανόν να μην είχες σκεφτεί.

● Κάθε φορά που φοράς ένα καινούργιο συνδυασμό βγάλ'το φωτογραφία και αποθήκευσέ την σε ένα φάκελο. Έτσι δεν χρειάζεται να βγάζεις κάθε μέρα όλα τα ρούχα από την ντουλάπα και θα θυμηθείς όλους τους συνδυασμούς που κάνεις κατά καιρούς.