Polka dots: Τα πουά είναι τάση και μας αρέσουν πολύ (Ρεπορτάζ αγοράς)

Με αφορμή το αψεγάδιαστο outfit τηςLily Aldridge αναζητήσαμε μερικά από τα πιο δημοφιλή πουά ρούχα και αξεσουάρ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή ανάμεσά μας.
Polka dots: Τα πουά είναι τάση και μας αρέσουν πολύ (Ρεπορτάζ αγοράς)



Όπως όλα δείχνουν τα πουά μοτίβα δείχνουν να κάνουμε εντυπωσιακό comeback αυτή τη σεζόν. Προσωπικά ποτέ μου δεν υπήρξα φαν των polka dots. Είναι ένα μοτίβο το οποίο με κούραζε και δεν με ενθουσίαζε ιδιαίτερα. Η συγκεκριμένη όμως εμφάνιση μου άρεσε πολύ γιατί μου κάνει πολύ φρέσκια και ξεχωριστή. 

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο outfit είναι ότι κολακεύει ιδιαίτερα η ημι-διαφάνεια του πουκάμισου και κάνει τα πουά μοτίβα πιο σοφιστικέ και κομψά. Επίσης, μου αρέσε πολύ το γεγονός ότι συνδύασε το total πουά σύνολο με μια τσάντα στο χρώμα της πούδρας. Μια κίνηση που αφαιρεί που κάνει το πουά μοτίβο να δείχνει πιο updated και φρέσκο. 

Ένα πουά σύνολο η αλήθεια είναι ότι κολακεύει περισσότερο τις αδύνατες σιλουέτες. Για τις πιο μεσογειακές γυναίκες το πουά θα πρέπει να αποτελεί λεπτομέρεια σε ένα γενικότερο σύνολο κι ευτυχώς οι επιλογές σε αυτή την περίπτωση είναι απεριόριστες. 

Αυτό που μου έμαθε η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι ότι τα πουά πάντα δείχνουν καλύτερα στις κλασικές αποχρώσεις του άσπρου, μαύρου, κόκκινου και σκούρου μπλε. Οποιαδήποτε άλλη απόχρωση είναι πολύ "επιθετική" και απαιτεί ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στο styling. Αν παραμείνεις πιστή σε αυτή την συμβουλή και την εμπλουτίσεις με αξεσουάρ σε αχνά, παστέλ χρώματα τότε θα έχεις πετύχει το απόλυτο σύνολο.