Μόδα Άνοιξη 2016 : 3 cool τρόποι να συνδυάσεις το denim φόρεμα (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Ευκολοφόρετο και stylish...
Μόδα Άνοιξη 2016 : 3 cool τρόποι να συνδυάσεις το denim φόρεμα (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Tην άνοιξη ανικαθιστούμε το κλασικό τζιν παντελόνι με το denim φόρεμα. Από την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση μέχρι την πιο σκούρα, ένα είναι το σίγουρο, θα γίνει το αγαπημένο σου must have κομμάτι για τους επόμενες μήνες. Αν πάλι δεν έχεις ιδέα, πως θα το βάλεις στην καθημερινότητα σου, μην αγχώνεσαι μιας και ακολουθούν 3 stylish τρόποι για να το συνδυάσεις σωστά και εντυπωσιακά :

1. Μιας και ο καιρός ακόμα το επιτρέπει, συδνύασε το denim φόρεμα σου με over-the-knee μπότες, λευκό πουκάμισο από μέσα και από πανωφόρι διάλεξε μια ζακέτα ή ένα blazer σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και δημιούργησε το πιο ξεχωριστό street style.

2. Για ένα εντυπωσιακό και σέξι look, μην αντισταθείς να φορέσεις το τζιν φόρεμα με ένα ζευγάρι ιδιαίτερες μυτερές γόβες. Όσο πιο απλό και casual είναι το φόρεμα σου άλλο τόσο εκκεντρικά πρέπει να είναι τα παπούτσια σου.

3. Τέλος ο τρίτος τρόπος απευθύνεται στα κορίτσια που δεν αποχωρίζονται το σπορ ντύσιμο. Αυτή την φορά, διάλεξε ένα φόρεμα στην πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση του denim και συνδύασε το με λευκά sneakers. Απλό και super cool look!

 

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα denim φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις!Θα τα αγαπήσεις όλα!

Συνδύασε το τζιν φόρεμα σου με ένα εντυπωσιακό αλλά μίνιμαλ backpack. Δες εδώ, τις επιλογές μας!