Μόδα χειμώνας 2016: 7 style τρικ για να δοκιμάσεις σήμερα

Eσύ ξέρεις πως να συνδυάσεις ένα boxy πουλόβερ;
Μόδα χειμώνας 2016: 7 style τρικ για να δοκιμάσεις σήμερα



Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα και μια ευκαιρία να μάθουμε καινούργια πράγματα που θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και καλύτερη. Αυτό εννοείται περικλείει και το χώρο τόσο της μόδας όσο και του styling που όπως είναι φυσικό δεν τα ξέρουμε και όλα.

Σήμερα λοιπόν, θα μάθεις 7 νέα στιλιστικά τρικ που μπορείς να δοκιμάσεις σήμερα για να είσαι super stylish και κομψή σε λίγα και μόνο λεπτά :

1. Μπορεί ένα oversized και boxy πουλόβερ να σου φαίνεται δύσκολο να το φορέσεις στην καθημερινότητα σου. Αν όμως στο ίδιο look θα επιλέξεις μια διάφανη φούστα, θα δώσεις άλλη διάσταση στο ντύσιμο σου και θα κάνεις το δικό σου statement. Ενδιαφέρον;

2. Aν ακόμα δεν έχεις αποκτήσει το δικό σου ζιβάγκο, τότε φτιάξε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα τυλίγοντας στο λαιμό μια stylish μπαντάνα, απλά πανέξυπνο!

3. Σίγουρα κάποια από τα πουκάμισα σου τα έχεις βαρεθεί. Με την τεχνική του wrap (πέρασε το ένα μέρος του πουκαμίσου πάνω στο άλλο) και θα το ανανεώσει πλήρως! 

4. Αυτό το τρικ θα το λατρέψεις ειδικά αν αγαπάς το laeyring. Κούμπωσε το denim τζάκετ σου και από πάνω φόρεσε ένα boxy πουλόβερ ή μια oversized μπλούζα. 

5. Δώσε σημασία στα κουμπιά. Συνδύασε 2 κομμάτια που κλείνουν με κουμπιά και δημιούργησε ένα κλασικό και chic look.

6. H διαχωριστική γραμμή από το ένα ντύσιμο να γίνει βαρετό από το να χαρακτηριστεί high fashion είναι πολύ μικρή, αν μέσα από τα ψηλοτάκουνα σου φαίνονται μονόχρωμες κάλτσες.

7. Μετέτρεψε το καρό πουκάμισο σου σε ζακέτα και φόρεσε το πάνω από ένα σουέντ φόρεμα. Αμέσως το casual στοιχείο θα τονιστεί και εσύ θα έχεις πετύχει το πιο εντυπωσιακό street style.

Tα ριγέ φορέματα είναι και πάλι hot. Δες εδώ τις πιο εντυπωσιακές επιλογές μας!