Μόδα χειμώνας 2016 : Υπόθεση layering - 9 ζακέτες για να το δοκιμάσεις με επιτυχία

Και γίνε η βασίλισσα του street style...
Μόδα χειμώνας 2016 : Υπόθεση layering - 9 ζακέτες για να το δοκιμάσεις με επιτυχία



Layering! Μια τεχνική εύκολη και γρήγορη για εσένα που σου αρέσει το ιδιαίτερο στιλ ή και για εσένα που τον χειμώνα κρυώνεις αρκετά. Τι είναι όμως συγκεκριμένα το layering; Για παράδειγμα είναι αυτό που όταν φοράς κανονικά τα ρούχα σου και επιλέγεις στο πάνω μέρος πολλά πανωφόρια (φορεμένα μαζί) όπως μια ζακέτα και ένα παλτό. Αυτή είναι μια εκδοχή του layering!

Φυσικά για να θεωρείται πετυχημένο πρέπει και τα 2 πανωφόρια να γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά (και όχι το ένα να καλύπτει το άλλο) και γιατί όχι να μπερδεύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

 Ένα σχεδόν αναγκαίο κομμάτι που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου για να δοκιμάσεις αυτό το στιλ, είναι η κλασική ζακέτα. Μακριά, πιο κοντή, oversized, σε loose γραμμή, με κουμπώματα ή όχι, είναι το τέλειο εργαλείο για να αρχίσεις και εσύ σιγά-σιγά το layering και να το κάνεις και με επιτυχημένο τρόπο.

 Αν είσαι διστακτική και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, μια καλή συμβουλή είναι να επιλέξεις πανωφόρια για layering σε ίδιες αποχρώσεις και υφές. Εσύ όμως που θες να κάνεις την διαφορά και δεν λες όχι στο ιδιαίτερο στιλ, διάλεξε αντίθετα μεταξύ τους κομμάτια και παίξε με την πιο χουχουλιάρικη και stylish τάση!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις 9 υπέροχες ζακέτες για να ξεκινήσεις άμεσα τις δοκιμές!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Δες εδώ, πως μπορείς να φορέσεις το γκρι παλτό με 3 διαφορετικούς τρόπους!