Τζιν σορτς : Πως να το φορέσεις στο γραφείο

3 ιδανικοί συνδυασμοί για να μην το αποχωριστείς ούτε στην δουλειά σου...
Τζιν σορτς : Πως να το φορέσεις στο γραφείο



Έχεις αγοράσει τώρα στις εκπτώσεις το τέλειο τζιν σορτς που τόσα χρόνια έψαχνες και θέλεις να το φοράς συνέχεια ακόμα και στο γραφείο; Αν ναι, τότε φόρεσε το (για να αναδείξεις και το τέλειο μαύρισμα σου) και μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα. Εμείς φροντίσαμε για εσένα και δημιουργήσαμε 3 διαφορετικά look που μπορείς ακόμα και αύριο να δοκιμάσεις με το τζιν σορτς που εσύ προτιμάς. Δες τα look που ακολουθούν και κράτησε σημειώσεις.

1ος τρόπος :

Αν λατρεύεις το minimal-casual ντύσιμο τότε αυτό το look έχει φτιαχτεί ειδικά για εσένα. Τα πράγματα είναι απλά, φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν σορτς και συνδύασε το με γκρι τοπ, blazer σε παρόμοια και κοντινή απόχρωση και δώσε αρκετό ενδιαφέρον στα παπούτσια. Για πιο formal αποτέλεσμα, διάλεξε παπούτσια τύπου oxford με ψηλό πάτο σε μεταλλικό χρώμα. Τέλος μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο outfit ένα ανοιχτόχρωμο backpack και χρυσά βραχιόλια στα χέρια.

(Blazer : 59,95 ευρώ, τοπ : 15,95 ευρώ, σορτς : 25,95 ευρώ, τσαντα : 49,95 ευρώ, παπούτσια : 39,99 ευρώ, βραχιόλια : 15,95 ευρώ - όλα Zara).

2ος τρόπος :

Εσύ φίλη μου που δεν είσαι της υπερβολής και δεν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό office style, θα λατρέψεις το outfit που ακολουθεί. Ισορρόπησε το τζιν σορτς (που από μόνο του είναι τολμηρό) με μια loose μπλούζα σε έντονο χρώμα  η οποία δεν θα θα φανερώνει πολλά. Τα μαύρα αξεσουάρ όπως η τσάντα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα θα σε βοηθήσουν να πας όλο το σύνολο σε άλλο επίπεδο. Απλά δοκίμασε το...

(Tοπ : 9,9 ευρώ, σορτς : 29,99 ευρώ, τσαντα : 49,90 ευρώ, παπούτσια : 14,99 ευρώ, ζώνη : 3,99 ευρώ, δαχτυλίδι : 2,99 ευρώ - όλα Mango).

3ος τρόπος :

To τελευταίο look συνδυάζει άψογα το office με το country style. Θα χρειαστείς ένα ανοιχτόχρωμο τζιν σορτς, ένα καρό πουκάμισο και φυσικά θα ολοκληρώσεις επιτυχημένα το ντύσιμο σου με χαμηλά μποτάκια. Ένα ιδιαίτερο backpack, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα φουλάρι (γιατί έχει και κρύο στο γραφείο) αρκούν για να πετύχεις το πιο ανατρεπτικό και τόσο stylish work outfit.

(Πουκάμισο : 14,99 ευρώ, σορτς : 36,00 ευρώ, τσαντα : 34,99 ευρώ, παπούτσια : 39,99 ευρώ, φουλάρι : 9,99 ευρώ, σκουλαρίκια : 4,99 ευρώ - όλα H&M, εκτός του σορτς (Topshop)).

Τελικά ποια εκδοχή σου άρεσε περισσότερο και ποια θα δοκίμαζες ακόμα και τώρα;

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Θα φορούσες τζιν φθαρμένο παντελόνι στη δουλειά; Δες εδώ το work look της Zendaya και αποφάσισε.