Trends: Πώς θα τα φορέσεις αν είσαι κοντούλα

Ναι μπορείς και εσύ να βάλεις τα παντελόνια culotte!
Trends: Πώς θα τα φορέσεις αν είσαι κοντούλα



Ο χειρότερος συνδυασμός είναι να είσαι fashionista και κοντούλα! Τα περισσότερα trend έχουν δημιουργηθεί για τις ψηλές, εκείνες βλέπεις στις πασαρέλες. Τι να κάνεις όμως εσύ που σου αρέσουν όλες αυτές οι τάσεις, θέλεις να τις φορέσεις αλλά δεν σε κολακεύουν; Το #FollowMe είναι εδώ να σε σώσει! Σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα πιο δύσκολα trend και σου προτείνουμε πώς να τα φορέσεις.

 

Το jumpsuit

Το jumpsuit είναι πολύ ωραίο αρκεί να είναι το ιδανικό για το σώμα σου. Προτίμησε ένα που το μπατζάκι να είναι φαρδύ ώστε να μην διαγράφεται το γόνατό σου. Έτσι δεν καταλαβαίνεις από που ξεκινάει το πόδι σου και που τελειώνει. Συνδύασέ το πάντα με ψηλό παπούτσι.

Η μπλούζα peasant

Είναι άνετη, αέρινη και ταιριάζει με το boho στυλ σου. Όμως πολύ εύκολα χάνεσαι σε αυτό ακριβώς για τους λόγους που αυτή η μπλούζα είναι ωραία. Επένδυσε σε μία λοιπόν που οι ώμοι βγαίνουν έξω για να δείξει τη θηλυκότητα σου και πως κάτω από το ρούχο υπάρχει όντως ένας άνθρωπος.

Το ψηλόμεσο παντελόνι

Είναι ίσως το πιο μεγάλο trend αυτή την περίοδο και όντως ψηλώνει το πόδι. Βέβαια όσο πιο ψηλό το παντελόνι, τόσο πιο μικρός ο κορμός. Φρόντισε λοιπόν να φορέσεις ένα που φτάνει λίγο κάτω από τον αφαλό.

Το κιμονό

Έπαθες έρωτα με τα κιμονό; Φρόντισε να τονίζεις πάντα τη μέση σου με μια ζώνη ώστε να χάνεσαι σε ένα τόσο μεγάλο κομμάτι ύφασμα.

Το παντελόνι culotte

Είναι must αυτή τη περίοδο αλλά ό,τι χειρότερο για το ύψος σου. Βρες εταιρίες που βγάζουν petite ρούχα ώστε το κόψιμο να ταιριάζει ακριβώς στο σώμα σου. Έχε όμως υπόψιν σου πως πρέπει να τα φοράς πάντα με ψηλά παπούτσια και χωρίς λουράκια στον αστράγαλο που δεν κολακεύουν το πόδι σου.