4+1 stylish τρόποι για να φορέσεις τα αγαπημένα gladiators

Και θα ξετρελαθείς...
4+1 stylish τρόποι για να φορέσεις τα αγαπημένα gladiators



Gladiators! Tα παπούτσια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα αλλά μόνο ανανεώνονται ανάλογα τις τάσεις φέτος το καλοκαίρι είναι και πάλι εδώ για να μεταμορφώσουν το ντύσιμο μας.

Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο ιδιαίτερα και μέχρι το γόνατο gladiators, τα αγαπημένα πέδιλα φοριούνται από το πρωϊ έως το βράδυ εύκολα, δίνοντας μια πιο εντυπωσιακή πινελιά σε κάθε outfit που τε επιλέγουμε.

1) Δοκίμασε να συνδυάσεις τα μαύρα μέχρι το γόνατο gladiators με ένα μαύρο ιδιαίτερο καφτάνι. Ολοκλήρωσε το look με κρεμαστή τσάντα και γυαλιά ηλίου στην ίδια απόχρωση.

2) Δαντελένιο λευκό φόρεμα + καφέ gladiator + ψάθινο καπέλο = Το ιδανικό καλοκαιρινό ντύσιμο που θα σε εντυπωσιάσει.

3) Κορίτσια που αγαπάτε το τζιν σορτς και το casual στιλ, αυτό είναι το ιδανικό outfit που σου ταιριάζει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ένα λευκό τοπ, ένα τζιν σορτς και τα gladiator της επιλογής σας.

4) Μια εναλλακτική πρόταση και πολύ στιλάτη είναι να συνδυάσετε τα gladiator με ριγέ playsuit, με δερμάτινο jacket ριγμένο στους ώμους και αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα.

5. Επειδή το μαύρο είναι πάντα κλασικό και chic, δοκίμασε ένα total black look της επιλογής σου, με τα gladiator να πρωταγωνιστούν.

Εσύ ποια εκδοχή θα δοκιμάσεις;

Δες εδώ τα 7+1 παπούτσια που κάθε εργαζόμενο κορίτσι οφείλει να έχει!