10 tips για να αναδείξεις τον κοντό λαιμό γρήγορα και έξυπνα

Γιατί όλα θέλουν την σωστή αντιμετώπιση!
10 tips για να αναδείξεις τον κοντό λαιμό γρήγορα και έξυπνα



Άν δεν έχεις λαιμό κύκνου και ανήκεις στις γυναίκες που έχουν πιο κοντό, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Υπάρχουν πια πολλά tips ώστε να καμουφλάρεις το ''μείον'' στοιχείο σου και να το αναδείξεις με τους πιο έξυπνους τρόπους. Το βασικό βήμα είναι να δημιουργήσεις διάφορες ψευδαισθήσεις γύρω από τον λαιμό σου, ώστε το μάτι και το ενδιαφέρον των άλλων να πέφτει αλλού και όχι εκεί που δεν επιθυμείς.

Ας δούμε μαζί 10 tips για πιο μακρύ λαιμό :

1) Επέλεξε φορέματα, μπλούζες, ζακέτες και σακάκια με μεγάλη λαιμόκοψη. Το extra δέρμα, θα δώσει την ψευδαίσθηση της συνέχειας του λαιμού και έτσι θα φαίνεται πιο μακρύς.

2) Όταν φορά πουκάμισα ή μπλούζες με κουμπιά, φρόντισε να αφήνεις 1 με 2 κουμπιά ανοιχτά, για να φαίνεται λίγο δέρμα. Αλλιώς αν το έχεις κουμπωμένο μέχρι πάνω, ο λαιμός σου θα χαθεί τελείως.

3) Οι μπλούζες ή τα φορέματα που έχουν διακοσμητικά κοντά στο λαιμό, αποτελούν ιδανική λύση μιας και το μάτι πέφτει κατευθείαν εκεί και όχι στον λαιμό σας.

4) Άλλος ένας τρόπος για να αναδείξετε τον λαιμό σας είναι να φορέσετε κοσμήματα μακριά και δη κολιέ σε στυλ αλυσίδας, αφού το μάκρος θα βοηθήσει αρκετά στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

5) Άν επιλέξετε μια μέρα το αγαπημένο σας φουλάρι, δέστε το έτσι ώστε να μην πνίγει το λαιμό σας. Δηλαδή κάντε τον κόμπο όσο πιο κάτω μπορείτε.

6) Τα μακριά σκουλαρίκια είναι μια έξυπνη λύση να ακολουθήσετε αφού με μία κίνηση θα επιμηκυνθεί ο λαιμός σας.

7) Tο ζιβάγκο πρέπει να αποφεύγεται γενικά, διότι αποτελεί ένα ρούχο που εξαφανίζει θες δεν θες τον λαιμός σου, όσο μακρύς κι αν είναι.

8) Τα κολιέ που εφαρμόζουν πάνω στο λαιμό, τύπου τσόκερ, χωρίζουν την περιοχή στα δύο και δεν σας κολακεύουν ιδιαίτερα.

9) Τα κοντά μαλλιά, πάνω από τον ώμο, είναι το ιδανικό hairstyle για να αποκτήσεις πιο μακρύ λαιμό.

10) Τέλος αποφύγετε οποιαδήποτε λαιμόκοψη σε στρογγυλό σχέδιο διότι η περιοχή του λαιμού απλωθεί και το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.

 

Άν πάλι σε βασανίζει το προγούλι δες εδώ, τι μπορείς να κάνεις!