Πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο μήλο;

Άραγε ποια ρούχα σε κολακεύουν;
Πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο μήλο;



Η Jennifer Hudson, η Εva Longoria, η Queen Latifah και η Drew Barrymore έχουν ένα κοινό στοιχείο, ποιο να είναι άραγε; Διότι φαινομενικά είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους γυναίκες. Ας γίνουν τα απολυπτήρια λοιπόν, το κοινό χαρακτηριστικό για το οποίο κάνουμε λόγο είναι φυσικά το σώμα μήλο που όλες διαθέτουν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος σωματότυπος είναι αυτός στον οποίο το στήθος και η περιφέρεια της μέσης είναι αισθητά μεγαλύτερα από το υπόλοιπο σώμα. Πολλές φορές τα χέρια και τα πόδια είναι ιδιαίτερα λεπτά και θεωρούνται ως το ατού που πρέπει να προβάλουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν έχεις και εσύ παρόμοιο σώμα τότε πρέπει να διαβάσεις την παρακάτω λίστα με το τι πρέπει να φοράς :

- Επιλέξτε total μονόχρωμα looks. H χρωματική συνέχεια θα κλέψει όλα τα βλέμματα από τις περιοχές που δεν θέλετε να τονίσετε.

- Οποιοδήποτε ρούχο σε σχήμα V, είτε είναι τοπ ή φόρεμα, θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχετε μεγάλο κορμό και θα αναδείξει στο λεπτό την σιλουέτα σας.

- Αφού έχετε μεγάλο στήθος, μην παραλείψετε σε καμία περίπτωση την συγκεκριμένη περιοχή και επενδύστε σε ένα καλό και ποιοτικό σουτιέν το οποίο προσφέρει άνεση και στήριξη μαζί.

- Φορέστε την αγαπημένη σας ζώνη στο χαμηλότερο σημείο της μέσης σας, το οπτικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

- Πείτε ναι στις mini φούστες και αναδείξτε τα καλλίγραμμα πόδια σας, όλο το ενδιαφέρον θα στραφεί εκεί και όχι στα αδύναμα σημεία σας.

Δες εδώ, τι να φορέσεις αν έχεις σωματότυπο αχλάδι!