Lauren Santo Doming: Μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη

Με τα αρχικά LSD η Lauren Santo Domingo υπογράφει τη στήλη της στην Αμερικανική Vogue.
Lauren Santo Doming: Μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη



Η Lauren Santo Domingo ξεκίνησε ως fashion assistant στο περιοδικό αλλά έχοντας υπάρξει μούσα πολλών σχεδιαστών, μεταξύ των οποίων η Nina Ricci και το δίδυμο Proenza Schouler σύντομα ίδρυσε και τη δική της εταιρία με όνομα Moda Operandi, ένα site στο οποίο μπορείς να παραγγείλεις κομμάτια από την πασαρέλα πριν καν βγουν στην αγορά. 

Η LSD δεν είναι όμως σαν όλες τις fashionistas. Προέρχεται από την ιδιαίτερα εύπορη οικογένεια Davis, είναι μία από τις γνωστότερες socialites της Νέας Υόρκης και ο γάμος της με τον μεγιστάνα Andres Santo Domingo το 2008 χαρακτηρίστηκε ως γάμος τoυ αιώνα. Με στενές φίλες την Ευγενία Νιάρχου, την Margherita Missoni και την Charlotte Casiraghi, η Lauren αποτελεί την επιτομή του στυλ σε ό,τι κάνει. 

Πάντα ντυμένη στην εντέλεια, με τουαλέτες ή σύνολα από τις πιο περιζήτητες κολεξιόν,  τα ντυσίματά της την κατατάσσουν πάντα στις λίστες με τι πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη. 

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φορέσει στο επόμενο event που θα είναι καλεσμένη, οικοδέσποινα ή θα έχει διοργανώσει πριν καν αυτό παρουσιαστεί στη Vogue!