Lena Perminova το απόλυτο it girl της Ρωσίας σου δείχνει πώς να ντυθείς για να αρέσεις

Η ρωσίδα καλλονή Lena Perminova σε 10 + 1 εμφανίσεις που μας κάνουν να την "αντιπαθούμε" ακόμη περισσότερο
Lena Perminova το απόλυτο it girl της Ρωσίας σου δείχνει πώς να ντυθείς για να αρέσεις



Το it girl της Ρωσίας είναι από τις κλασικές αυτές περιπτώσεις που έχει παντρευτεί τον billionaire Ρώσο και ζει μια παραμυθένια ζωή, ταξιδεύει χωρίς διακοπή σε όλους αυτούς τους προορισμούς που εμείς οι κοινοί θνητοί θα χρειαστούμε 100 ζωές να τα κάνουμε αν είμαστε τυχεροί, το front row στις εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο έχει το όνομά της γραμμένο με χρυσά γράμματα, το πόδι της φτάνει μέχρι τους ώμους μας και έχει κάνει και 2 παιδιά τα οποία συχνά πυκνά εκθέτει στο λογαριασμό της στο Instagram για να μοιραστεί με τους σχεδόν 900k followers τις ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές της.   

Στα 28 της σήμερα έχει όλο τον κόσμο της μόδας στα πόδια της. Όσο κι αν τη ζηλεύουμε όμως για όλα τα ρούχα, τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ, τα ταξίδια και το lifestyle που κάνει οφείλουμε να ομολογήσουμε ένα πράγμα: έχει στυλ. Είμαι σίγουρη ότι σκέφτηκες, όπως κι εγώ αρχικά, πως με την οικονομική άνεση που έχει όλες μας το ίδιο θα ντυνόμασταν. Αλλά προσωπικά θεωρώ ότι δεν ισχύει και τόσο αυτό. Όλο αυτό το διάστημα που την παρακολουθώ οι εμφανίσεις που κάνουν δηλώνουν ότι πέρα από απίστευτο σώμα διαθέτει και στυλ. 

Συγκέντρωσα λοιπόν 11 εμφανίσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και με έχουν κάνει να ονειρεύομαι ότι κι εγώ κάπως έτσι κυκλοφορώ στους δρόμους της Αθήνας.