Και οι 5 είναι υπέροχες: Ας γνωρίσουμε τις 5 top bloggers της Αυστραλίας

Τί ενώνει τις 5 καλύτερες fashion bloggers της Αυστραλίας; Eκτός από την αγάπη τους για τη μόδα, φυσικά, οι 5 fashionistas έχουν πλέον το δικό τους ριάλιτι.
Και οι 5 είναι υπέροχες: Ας γνωρίσουμε τις 5 top bloggers της Αυστραλίας



Η Kate Waterhouse του ομώνυμου blog, η Ζanita Whittington του Zanita, η Amanda Shadforth του Oracle Fox, η Μargaret Zhang του Shine By Three και η Sarah Donaldson του Harper & Harley πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά Fashion Bloggers που προβάλλεται στο κανάλι E! 

Οι κάμερες ακολουθούν τις 5 bloggers σε φωτογραφίσεις για καμπάνιες και editorials, σε κοσμικά events, στις συναντήσεις τους με σχεδιαστές, στις εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο και στη χαοτική αλλά πολύχρωμη καθημερινότητά τους. 

Κατά τη διάρκεια του show, έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς έχουν επιλέξει να διακοσμήσουν τον προσωπικό τους χώρο, πώς κατάφεραν να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επιτυχημένη καριέρα, πώς επιλέγουν τί θα φορέσουν και πώς τα καταφέρνουν όλα σε 24 ώρες.

Εμείς δηλώνουμε ήδη εθισμένες με τη σειρά και έχουμε λατρέψει και τις 5 για τον προσγειωμένο χαρακτήρα, την φρέσκια ματιά τους στα trends τους και φυσικά, το γούστο τους!

Aν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις 5 fashionistas επισκεφτείτε τα blogs τους:  KatewayethouseShineByThreeOracleFoxZanitaHarper&Harley