Meet the Blogger: Η Eleonora Carisi έχει στυλ

Η fashion blogger που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι οι Ιταλίδες έχουν στυλ
Meet the Blogger: Η Eleonora Carisi έχει στυλ



H  Eleonora Carisi ξεχωρίζει για τρεις λόγους: το αψεγάδιαστο στυλ της, την ελιά λίγο πιο πάνω από τα χείλη της  - που είναι και το σήμα κατατεθέν της άλλωστε – και τις εμπνευσμένες φωτογραφίες που φιλοξενεί στο blog της. Η Eleonora δεν αρκείται στο να κάνει μια από το ίδια στο προσωπικό blog που διατηρεί και ακούει στο όνομα Jou Jou Villeroy. Έχει αίσθηση της μόδας και αυτό δεν κρύβεται.

Κάθε εβδομάδα λοιπόν, με έχει κάνει να ανυπομονώ να δω τόσο τα editorial που δημιουργεί με πρωταγωνίστρια τον εαυτό της αλλά και τα υπέροχα κολάζ μέσα από τα οποία εκφράζει αυτό ακριβώς που σκέφτεται. Η μόδα μέσα από τη ματιά της αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον κι αυτό με ενθουσιάζει.

Αν θέλεις να σου δώσω τρεις λόγους για να επισκεφθείς κι εσύ το blog της νομίζω ότι δεν χρειάζονται αν αρχίσεις να σκρολάρεις το image gallery που ακολουθεί αλλά αν επιμένεις θα σου πω ότι θα σε εμπνεύσει στιλιστικά όσο δεν μπορείς να φανταστείς, θα ενημερωθείς για τις τρέχουσες τάσεις που αξίζει να γνωρίζεις για να έχεις ένα ξεχωριστό στυλ και τέλος θα σε κάνει να δεις τη μόδα από μια άλλη ματιά πιο τολμηρή, πιο εμπνευσμένη και πιο φινετσάτη κι αυτό προσωπικά το βρίσκω ανεκτίμητο.