Meet the Blogger: Man Repeller, η βασίλισσα του Mix-N-Match

Η "καλή" μόδα είναι αυτή που ικανοποιεί τις γυναίκες, όχι τους άντρες.Τάδε έφη η πλέον διάσημη Νεοϋορκέζα μπλόγκερ Λεάντρα Μεντίν aka Man Repeller και δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο.
Meet the Blogger: Man Repeller, η βασίλισσα του Mix-N-Match



Βασίλισσα του mix n match, στην πολυσυζητημένη και με πάνω από 50,000 επισκέψεις ημερησίως ιστοσελίδα της, η πανέξυπνη Λεάντρα μοιράζεται με τους φανατικούς αναγνώστες της trends (αφού πρώτα τα τεστάρει όλα η ίδια), απόψεις αλλά και χιουμοριστικά videos. Δεν την νοιάζει να τσαλακώσει την εικόνα της (instagram selfies με απεριποιήτα άκρα, άβαφτη και με messy μαλλιά) κάτι που την κάνει ακόμη πιο προσιτή και αγαπητή και λατρεύει ο,τιδήποτε παράξενο, με κρόσσια, περίεργες υφές και ιδιαίτερα prints. 

Συγγραφέας του βιβλίου Man Repeller: Seeking Loving, Finding Overalls, η Λεάντρα είναι ευφυέστατη και θα σε κάνει να αγαπήσεις τη μόδα ακόμη περισσότερο καθώς βρίσκει πραγματικά πρωτότυπους τρόπους να ενσωματώσεις όλα όσα έχεις στη ντουλάπα σου στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Η Λεάντρα όμως ξεχωρίζει για ακόμη έναν λόγο, με κάποιον μαγικό τρόπο σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Γιατί όπως λέει και η ίδια: ¨το επιτυχημένο ντύσιμο είναι αυτό που κάνει εμάς να αισθανόμαστε καλά και όχι τους άλλους”. Για αυτό και μόνο αξίζει μία επίσκεψη στο site της, έτσι δεν είναι;