Meet the Blogger: H Ζήνα Χαρκοπλιά είναι ίσως και η μοναδική Ελληνίδα που η φήμη της ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Η Ζήνα Χαρκοπλιά από το blog Fashionvibe ξεχωρίζει για την clean cut αισθητική της και το φανταστικό Instagram account της. Αν είσαι οπαδός της minimal αισθητικής θα την αγαπήσεις.
Meet the Blogger: H Ζήνα Χαρκοπλιά είναι ίσως και η μοναδική Ελληνίδα που η φήμη της ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.



Η Ζήνα Χαρκοπλιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα αλλά τα τελευταία 10 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ισπανία. Στη Βαρκελώνη εργάζεται τις πρωινές ώρες ως Image Director σε πολύ δημοφιλές high street brand και τα απογεύματα ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι για να ξεκινήσει το blogging.

Για τις λάτρεις του minimal στυλ - with a twist - το  fashionvibe.net είναι σκέτος παράδεισος.  Η αλήθεια όμως είναι ότι η Ζήνα μπορεί να σε εμπνεύσει με τις εμφανίσεις της όποιο κι αν είναι το στυλ σου. Παρακολουθώντας το blog της θα ανακαλύψεις γιατί τελικά το less is more. Επίσης, με τους συνδυασμούς που κάνει καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται τελικά να σπας το κεφάλι σου κάθε πρωί για το τι θα φορέσεις όταν στη ντουλάπα σου έχεις ένα ωραίο boyfriend τζιν, λευκό T-shirt, δερμάτινο τζάκετ και biker μποτάκια.

Ένας ακόμη λόγος για να την ακολουθήσεις είναι για να εμπνευστείς και από τα ταξίδια που κάνει. Όπου κι αν ταξιδεύει, η Ζήνα σε “παίρνει” μαζί της και σε κάνει κι εσένα να ονειρεύεσαι η ακόμη και να προγραμματίζεις το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.