Meet the Blogger: Η Noelle είναι ένα κορίτσι σαν εμάς

H fashion blogger που πρέπει να ακολουθήσεις.
Meet the Blogger: Η Noelle είναι ένα κορίτσι σαν εμάς



Μέσα στη λαοθάλασσα των fashion bloggers που μοιάζουν με επαγγελματίες μοντέλα, υπάρχουν και αυτές –τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που λένε- που είναι κορίτσια σαν εμάς, γεμάτα όμορφες ατέλειες και πολύ πολύ στυλ.

Αυτό που τις κάνει ξεχωριστές είναι το γεγονός ότι πρόκειται για κορίτσια με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς, να εμπνευστείς από το στυλ τους, να δεις υπέροχα ρούχα φορεμένα σε αληθινά σώματα, να σου προτείνουv οικονομικά, ψαγμένα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου και να σου αποδείξουν ότι τη μόδα την εφαρμόζεις εσύ πάνω σου, όπως σου αρέσει, χωρίς να χρειάζεται να είσαι ψηλή και αδύνατη για να το κάνεις.

Δεν λέω, είναι πολύ θετικό, κοπέλες που ξεκίνησαν μόνες το fashion blog τους, να έχουν καταφέρει να «χτίσουν» σε νεαρή ηλικία την δικιά τους επαγγελματική ομάδα και κάνουν το χόμπι τους δουλειά. Αλλά όπως και να χει.. όταν το χόμπι γίνεται επάγγελμα χάνει λίιιιγη από την μαγεία του.

Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που λάτρεψα την μικρή Noelle. H blogger του Noelle’s Favorite Things, ζει στο Brooklyn, και μας ξεναγεί στην καθημερινή της ζωή στην μεγαλούπολη, μέσα από τα αγαπημένα της outfits. Στο στυλ χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, girly φορέματα, τσάντες σε περίεργα σχέδια και τις πιο όμορφες mary jane μπαρέτες που έχεις δει. Η Noelle δεν διστάζει να δείξει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ακόμη και με μαγιό, συμμετέχοντας και αυτή στο νέο κίνημα που παρακινεί όλες τις κοπέλες να αγκαλιάσουν το  σώμα τους και να αποδεχτούν τον εαυτό τους έτσι όπως είναι… υπέροχος!