5 προβλήματα που μόνο τα ψηλά κορίτσια καταλαβαίνουν

...και εμείς σου προτείνουμε τις λύσεις
5 προβλήματα που μόνο τα ψηλά κορίτσια καταλαβαίνουν



Αν δεν είσαι εσύ η ίδια ψηλή, τότε σίγουρα θα έχεις στην παρέα σου έστω μία πολύ ψηλή φίλη και σίγουρα έχεις γίνει πολλές φορές μάρτυρας των μικρών «προβλημάτων» που αντιμετωπίσουν τα πολύ ψηλά κορίτσια.

Δεν είναι και ότι πιο ωραίο κάθε φορά που βγαίνεις με τα φίλες σου να νοιώθεις άβολα με το ύψος σου ή να καμπουριάζεις μόνο και μόνο προσπαθώντας να φτάσεις τους άλλους. Είσαι απλά ψηλή, προφανώς και δεν είναι κάτι περίεργο… αλλά γιατί συνεχίζουν να σε κοιτάνε περίεργα στο δρόμο;

Αναγκαστικά βγαίνεις μόνο με ψηλά αγόρια

Ξεχωρίζετε και οι δύο από το πλήθος και επιτέλους μπορείς να τον δεις στα μάτια χωρίς να σκύβεις. Οι πιο κοντοί άντρες κάνουν σαν να σε φοβούνται… ας μην μιλήσουμε για το πώς σε κοιτάνε αν βάλεις ψηλά τακούνια.

Η συμβουλή μας;  Φρόντισε να μην κάνεις τα μαλλιά σου αλογοουρά –σε δείχνει ακόμα πιο ψηλή και εστίασε στο να αναδεικνύεις τα μέρη του σώματος σου που σου αρέσουν. Φόρεσε skinny jeans και άσε τους να κοιτάζουν τα πανύψηλα, καλλίγραμμα πόδια σου.

Καμία φίλη σου δεν θέλει να κάθεται δίπλα σου στις φωτογραφίες

Ναι είναι εκνευριστικό, μία φορά είπες και εσύ να φορέσεις τακούνια και καμία δεν σε θέλει δίπλα της. Την επόμενη φορά που θα σου τύχει απλά ενημέρωσε τις φίλες σου, έτσι ώστε να φορέσετε όλες τις πανύψηλες σας γόβες, ακόμα θα παραμείνεις η ψηλότερη αλλά τουλάχιστον θα μειώσετε αρκετά τη διαφορά.

Είσαι ψηλή και ολίγον ατσούμπαλη

Έχεις δει την Taylor Swift να χορεύει; Τι; Σου φαίνεται πολύ γλυκιά που είναι τόσο άτσαλη;

Να ξέρεις ότι κάπως έτσι είσαι και εσύ και αν χρησιμοποιήσεις το άβολο μειονέκτημα σου ως κάτι cute και χαριτωμένο απλά θα δείχνεις όσο γλυκιά όσο και η Taylor. Φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα, αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι  υπέροχη και κάνει το awkwardness σου το σήμα κατατεθέν της αστείας προσωπικότητάς σου.

Τα μίνι φορέματα είναι σαν μπλούζες πάνω σου

Μην μας αγχώνεσαι άλλο, μερικά από τα αγαπημένα μας online shops, όπως το Asos.com, έχουν ειδικές συλλογές οι οποίες απευθύνονται σε ψηλά κορίτσια και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Τώρα θα μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ τα trends, χωρίς τον φόβο αποκαλύψεων λόγω της –πολύ- μίνι φούστας σου.

Οι ομπρέλες είναι φονικά όπλα για σένα

Εντάξει για αυτό μπορεί να μην έχουμε στιλιστικές συμβουλές να σου δώσουμε. Εκεί θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική καθώς το ύψος της ομπρέλας των άλλων, συνήθως είσαι στο ίδιο ύψος με τα μάτια σου. Τις βροχερές μέρες άσε τις αγκαλιές και τις στενές φιλίες, για να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.