Street style: 3 casual-chic look ιδανικά για αμέτρητες βόλτες

Χριστούγεννα είναι άλλωστε...
Street style: 3 casual-chic look ιδανικά για αμέτρητες βόλτες



 Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές είπαμε, αλλά μπορεί να μην το πρόσεξες αφού όπως είναι λογικό είσαι συνεχώς έξω για βόλτες ή στις καθιερωμένες επισκέψεις. Και αυτό σημαίνει συνεχώς εναλλαγές ρούχων και outfit.

Και επειδή αυτό που αναζητάς αυτές τις μέρες είναι άνεση και στιλ, δοκίμασε έστω ένα από τα τρία look που ακολουθούν και ξεχώρισε (και αυτές τις γιορτές). Το μόνο που χρειάζεσαι είναι casual ρούχα, συνδυασμένα με ιδιαίτερα και chic αξεσουάρ και παπούτσια. Τι λες, το έχεις;

1. Μεταμορφώσου σε μια καλοντυμένη cat woman και φόρεσε από την κορυφή έως τα νύχια μαύρα δερμάτινα ρούχα. Διάλεξε oversized επιλογές και δίξε την πιο σέξι και θηλυκή πλευρά σου

2. Όταν μιλάμε για casual και chic look εννοούμε πουλόβερ, τζιν παντελόνια και statement girly πέδιλα. Άνετο και τόσο εντυπωσιακό outfit! Σημαντικό : Mια stylish ζώνη, θα αναβαθμίσει το στιλ σου στο λεπτό.

3. Γίνε η Βασίλισσα του casual-chic look με το συγκεκριμένο ντύσιμο. Εκτός από τα καθημερινά και συνηθισμένα ρούχα (τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο), η υπέροχη κάπα και οι over-the-knee μπότες θα κάνουν την διαφορά.

Τέλεια; Εγώ πάντως θα τα δοκιμάσω όλα. Γιατί όχι άλλωστε; Η μόδα υπάρχει για να πειραματιζόμαστε και να παίζουμε μαζί της!

Δες εδώ τα απόλυτα must-have που πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα Χριστούγεννα!