Street style : 7 + 1 casual look για να δοκιμάσεις αυτή την βδομάδα

Από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, θα ντυθείς πιο stylish από κάθε άλλη φορά...
Street style : 7 + 1 casual look για να δοκιμάσεις αυτή την βδομάδα



 Φτάνει Κυριακή βράδυ και εκεί που ξαπλώνεις και ηρεμείς, σκέφτεσαι την βδομάδα που θα αρχίσει πάλι. Δεν είναι ότι ανησυχείς τόσο για την δουλειά σου, αλλά για κάτι άλλο που αποτελεί μικρό και καθημερινό πονοκέφαλο. Φυσικά αναφέρομαι στο κλασικό γυναικείο ερώτημα ''Και τι θα φορέσω, όλη την βδομάδα''; Huge πρόβλημα, όμως με γρήγορη και έξυπνη λύση, αφού εμείς θα σου προτείνουμε 7+1 look για να δοκιμάσεις τις επόμενες μέρες (και όχι μόνο).

Ας αρχίσει το style inspiration παρακαλω :

1. 70's στιλ με σύγχρονα στοιχεία :

Τα πράγματα απλά! Ένα cropped παντελόνι με over-the-knee σουέντ μπότες και ένα oversized πουλόβερ με ιδιαίτερα διακοσμητικά, αρκούν για να πας το 70's στιλ σε άλλα επίπεδα.

2. Total black look από το πρωί :

Ποιος είπε ότι το μαύρο σύνολο απαγορεύεται το πρωί; Ξέχνα τα στιλιστικά όρια και τις θεωρίες, και φόρεσε το μαύρο όλες τις ώρες. Για ξεχωριστό look, επέλεξε κομμάτια με ιδιαίτερες υφές και σχέδια για να κάνεις την διαφορά. Tip : Το μαύρο δέρμα, είναι ένα trend που δύσκολα θα φύγει από τη μόδα, γι' αυτό δοκίμασε το!

3. Statement φόρεμα for ever :

Φέτος η μόδα θέλει να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα και να ξεφεύγεις από τα στενά σου στιλιστικά όρια. Διάλεξε ένα statement φόρεμα (που κάτι έχει να πει και να δηλώσει προσωπικά σε εσένα), και γιατί όχι να μην το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μεταλλικά παπούτσια. 

4. Basic δρόμοι :

Kι όμως 2 βασικά χρώματα όπως το μαύρο και το γκρί, είναι super ικανά για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό και στιλάτο outfit. Για να κερδίσεις extra πόντους στο look σου, επέλεξε ιδιαίτερα και θηλυκά αξεσουάρ όπως τσάντες και παπούτσια.

5. Μπλε σουέντ :

To σουέντ ως ύφασμα αποτελεί μάλλον την πιο hot τάση για φέτος. Ξέφυγε από το κλασικό καφέ χρώμα που πιο συχνά βλέπεις έξω και επένδυσε στην πιο ζωηρή εκδοχή του, τη μπλε απόχρωση δηλαδή. Αν το συνδυάσεις και με το μαύρο χρώμα, τότε μιλάμε για ''fashion'' Bingo!

6. Eμπριμέ αγάπη :

Aν μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο print παραμένει σταθερό στις προτιμήσεις των γυναικών, μάλλον το πρώτο που θα μας ερχόταν στο μυαλό θα ήταν το αγαπημένο εμπριμέ. Γιατί ένα εμπριμέ φόρεμα ποτέ δεν είναι αρκετό! Για αποφυγή τυχόν υπερβολών, φόρεσε nude παπουτσιά!

7. Το ένα πάνω στο άλλο :

Tο layering δεν υπήρξε ποτέ πιο ενδιαφέρον! Κι όμως μια φούστα φορεμένη πάνω από ένα loose παντελόνι μόνο fashion forward και ''δαιμόνια'' μπορεί να χαρακτηριστεί. Αν δεν το τολμήσεις, δεν θα καταλάβεις τι εννοούμε...

8. Μαύρη ολόσωμη φόρμα : Perfect!

Σε προκαλούμε έστω και μια φορά να συνδυάσεις τη μαύρη ολόσωμη φόρμα με τα λευκά sneakers σου. Απλά, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!

Τι λες; Εμπνεύστηκες;

Όχι άλλες δικαιολογίες λοιπόν...

Φωτογραφίες : Who What Wear.

Δες εδώ, πως μπορείς να φορέσεις το cropped top τον χειμώνα (+ ρεπορτάζ αγοράς)