Το street style της εβδομάδας: Loose παντελόνι - Πες ναι στο must-have του καλοκαιριού

Η fashion editor του #followme, σου δέιχνει πως να το συνδυάσεις...
Το street style της εβδομάδας: Loose παντελόνι - Πες ναι στο must-have του καλοκαιριού



Το προηγούμενο street style ήταν αφιερωμένο στο καρό φόρεμα (αν δεν το είδες, click εδώ) αλλά δεν γίνεται να αφήσουμε παραπονεμένο και το παντελόνι που τόσο αγαπάμε. Μπορεί το καλοκαίρι ως επί το πλείστον να επιλέγουμε φορέματα, λόγω άνεσης και ζέστης, αλλά τα loose παντελόνια είναι αυτά που μας βγάζουν από την δύσκολη θέση, όταν νομίζουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε. Γι' αυτό και στο σημερινό street style, το loose παντελόνι πρωταγωνιστεί...

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Ωραία τα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ αλλά όταν μιλάμε για την καθημερινότητα, το μίνιμαλ στιλ και ντύσιμο είναι αυτό που θα μας συντροφεύσει από το πρωϊ έως το βράδυ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και βαρετό.

Έτσι μόλις αντίκρυσα το χακί loose παντελόνι, το να το φορέσω ήταν απλά μονόδρομος. Η υφή του υπέροχη, έγινε ένα με το σώμα μου και φυσικά ανέδειξε την σιλουέτα μου με τον πιο κολακευτικό και κομψό τρόπο. Επίσης το χακί ως χρώμα, είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει με πολλά χρώματα.

Στο πάνω μέρος του look, επέλεξα ένα crop top σε ροζ παλ απόχρωση (hot trend!) και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να φορέσω κάτι άλλο, αφού ένα μακρύ top, θα άλλαζε όλο το τελικό αποτέλεσμα και δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακό. Επίσης το απαλό ροζ με το χακί, αποτελεί από μόνος του ένας πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερος χρωματικός συνδυασμός.

Αν σου αρέσει και εσένα το crop top ως τάση, αλλά το φοβάσαι, δώς του μια ευκαιρία και δοκιμάσε το όπως στο συγκεκριμένο outfit και θα δεις ότι θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι το φετινό καλοκαίρι.

Αφού όλο το look ήταν minimal τόσο χρωματικά όσο και στιλιστικά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ''παίξω'' με τα αξεσουάρ. Η αρχή έγινε με το υπέροχο κίτρινο-πράσινο plexiglass κολιέ, που έδεσε πολύ αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο.

Στη συνέχεια επέλεξα μια κορδέλα φορεμένη ως ζώνη, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να δώσω λίγο επιπλέον χρώμα και ενδιαφέρον στο όλο στιλ. Η floral κορδέλα δεμένη ελαφρώς στο πλάϊ, ήταν η τέλεια επλογή.

Extra χρώμα και επιπλέον γούστο έδωσε το κίτρινο κολιέ, φορεμένο ως βραχιόλι και σίγουρα η παιχνιδιάρικη νότα δόθηκε στο λεπτό...

Ολοκληρωμένο look χωρίς τσάντα γίνεται; Φυσικά και όχι! Σε minimal γραμμή και το χειροποήτο τσαντάκι, το οποίο εκτός από το τέλειο μέγεθος, έδεσε μαγικά με το street style.

To χακί με το μαύρο σαν χρωματικός συνδυασμός είναι αρκετά αρμονικός και τα μαύρα strappy πέδιλα, ήταν μια επιλογή που έκαναν το look πιο θηλυκό και κομψό.

Δοκίμασε και εσύ το loose παντελόνι σε ότι χρώμα σου αρέσει και δημιούργησε πολλά και διαφορετικά στιλ με ένα και μόνο κομμάτι. Παίξε μαζί του και κέρδισε...

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν...

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit και στιλ;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Τοπ, € 38,00 ευρώ

- Παντελόνι, € 95,00 ευρώ

- Τσαντάκι, €25,00 ευρώ

- Κολιέ,  € 25,00 ευρώ, 

- Κολιέ (δεμένο ως βραχιόλι),  € 22,00 ευρώ

- Κορδέλα - ζώνη,  € 10,00 ευρώ

- Strappy πέδιλα : προσωπικής συλλογής

Ευχαριστούμε το κατάστημα Akira Mushi, στην Ερμού (Φωκίωνος 2 , τηλ. 2130245341), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.